no niestety taka juz tendencja rynku, w autach klasy premium za dosłownie wszystko trzeba zapłacić, co nie zmienia faktu ze można coś wymagać od dealera
To jest widok strony w wersji do druku
no niestety taka juz tendencja rynku, w autach klasy premium za dosłownie wszystko trzeba zapłacić, co nie zmienia faktu ze można coś wymagać od dealera
mam takie pytanko dla tych co w ostatnim okresie odbierali auto-czy macie ten słynny pasek do zamykania klapy bagażnika? Jutro odbieram auto i zastanawiam sie czy powinien być czy nie,bo w moim go nie ma ,a wyprodukował sie w kwietniu 2017.
Pytałem o taki pasek w ASO to powiedzieli że pewnie losowo w fabryce wybierają jakie auto dostanie, bo w opcjach tego nie ma i oni w ASO tego też nie mają :D
To właściwie jak to jest z Tipo w salonach ,są egzemplarze dostępne od ręki czy na zamówienie ,piszecie że tyle a tyle czekacie na odbiór a po wejściu na stronę salonu w Poznaniu wyskakują auta z różną ceną co za tym idzie wyposażeniem i kolorami
Jest jak piszesz - w niektórych salonach jest po kilka aut na stocku (można je podejrzeć tu - Fiat - Samochody dostępne u dealerów), ale jak chcesz dobrać wyposażenie lub kolor pod siebie to musisz zamawiać i czekać.
Cześć.
W Poznaniu już praktycznie nie mają żadnych dostępnych od ręki. Przynajmniej tak mówili w tamtym tygodniu :)
My mamy rezerwację w innym salonie na sztukę dostępną od ręki (1.4 sedan pop czerwony amore).
Już się nie mogę doczekać odbioru :)
Jak jesteś zainteresowany dostępnymi od ręki to musisz obdzwonić te ogłoszenia, z tego co my przetestowaliśmy ok 90% już nieaktualne.
Jak chcesz własną konfigurację to zamawiasz i czekasz parę miesięcy. Jak nie masz takich wymagań i potrzebujesz auto na już- dostępne od ręki jak znalazł.
Jak dobrze zagadasz z dilerem, który nie ma tego co potrzebujesz to poszuka w kraju, sprawdzone.
a czyli nie miałem szczęścia w losowaniu paska na chybił trafił:mad:
Od wczoraj jestemy szczesliwymy posiadaczami Tipo SW wersja Lounge kolor bialy :) Autko zamawiane w lutym i bylo do odbioru juz okolo 1-2tygodnie temu. Naprawde bardzo szybki czas realizacji, nawet sprzedajacy byl w szoku ze tak szybko udalo sie z naszym egzemplarzem bo zamawial innym klientom w styczniu nawet i auta nie wjechaly jeszcze na linie produkcyjna :) Planowany odbior mielismy na lipiec.
Czyli zamówiłeś taka samą wersję jak ja, również przyciemniane szyby :)
Dzisiaj już pada deszcz w Krakowie więc nie mam jak zrobić zdjęć lepszych, posiadam tylko dwa z wczoraj z odbioru https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9997cbea0e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...206745f665.jpg
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Piękność. Te felgi robią niesamowita robotę wizualną. Chrom i przyciemniane szyby również. A czujniki ASO montowało bo są czarne?
SW w bieli na 17 calach bardzo fajny efekt !
To jak piszecie raczej bez oczekiwania się nie obejdzie ,kilka lat temu Linee salon ściągnął w dwa dni z Polski ,w lutym teraz Peugot też w dwa dni ściągnął z kolorem jaki chcieliśmy ,trzeba podjechać do Poznania w wolnym czasie i coś wybrać i czekać tym bardziej że planuję w automacie skrzynia
No i stało się-dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy fiata tipo!! Wczoraj odebrałem mojego tipo sedan w wersji lounge szary.Troche obawiałem się tych standardowych felg 16 bo na żywo ich nie widziałem ale wyglądają naprawdę fajnie.Po lekturze niektórych postów z tego forum mam pewne obawy co do różnych usterek ale wreszcie o wszystkim przekonam się sam, narazie pewnie zaślepiony nową "zabawką" wad nie widze,samochód jedzie dobrze wszystko działa jak należy!Zastanawia mnie tylko 1 sprawa - gdzieś na youtubie widziałem że przy odpalaniu samochodu jak wskaźniki robią obrót na maksa i z powrotem pojawia się dzwięk "intro" w momencie ich obrotu to był jakiś fake czy to gdzieś można włączyć?A i na sam koniec odbioru pani z salonu w ramach niespodzianki wręczyła mi voucher do restauracji wart 200 zł także jest gdzie pójść świetować z żoną zakup tipka!!
Wskazniki robią obrót ale bez dzwieku
ok czyli bez dzwieku - dzieki!
Mój do odbioru w ten czwartek w Lublinie.
Zdjęcia zrobione w sobotę, brudny jest tak strasznie że tarłem szybę żeby zrobić zdjęcie wnętrza:wink::wink::wink:
Jak dla mnie auto bajka. Full opcja. Automat 1,6.
Gdy odbiorę auto porobię pełno fotek i oczywiście podzielę się z Wami. :cool:
P.S. Odbiór miał być w lipcu/sierpniu, zamówiony 31 marca. Szybko go zrobili.