Do alfy to np. Obdlink SX na USB - działa stabilnie, szybko ale nie jest tani,
To jest widok strony w wersji do druku
Do alfy to np. Obdlink SX na USB - działa stabilnie, szybko ale nie jest tani,
Witam.
Mam interfejs ELM 327 z przełącznikiem HS/MS kupiony pod mazde i Forda.
Czy dokupujac odpowiedni/e adapter będę wstanie połączyć się ze wszystkimi sterownikami Fiata 500X 1.4 2015r?
Jeśli tak to jakie muszę kupić?
Czy może lepiej kupić viakena?
Tu masz wykaz Załącznik 43772
Czytam czytam i wszystko już mi się miesza. Czego potrzebuję by móc zdiagnozować Stilo 1.9 jtd?
Oprogramowanie już wiem, ale te kolorowe przejściówki to jakaś czarna magia. ;)
Witam o co biega ?
VagCom/KKL
Testing latency with 200 bytes of data...
Min latency: 8
Max latency: 17
Testing timers...
(The acceptable tolerance for results is ~5 ms)
System supports high resolution timer.
Testing timer with 1000 ms...
..result: 1014 ms
Testing timer with 250 ms...
..result: 18 ms
Testing timer with 750 ms...
..result: 11 ms
Testing timer with 100 ms...
..result: 13 ms
Jezeli juz bylo to przepraszam
W jaki sposob BEZ dodadkowych adapterow przeskoczyc SGW Multiecuscanem 4.8, 4.9, 5.0, 5.1, 5.2
Nie da się
Dziekuje
Tak myslalem
Witam. Proszę o pomoc,posiadam Doblo 1 2003r 1,9d Pompa "epic" . Potrzebuję porady odnośnie interfejsu,patrzę u Viakena,ale nie wiem co wybrać. Potrzebuję coś żeyby kompleksowo łączyć się z autem,silnik,poduszki i reszta,co kupić żeby być zadowolony? Na tą chwilę problemy z pompą wtryskową,ale kto wie co jeszcze wyjdzie. Pozdrawiam Serdecznie.
Cześć. Mam wypadanie zapłonu na 2 i 3 cylindrze. Fiat Linea 1.4. podobno trzeba zrobić reset koła fonicznego. Podpowie ktoś jak interfejs byłby do tego Fiata albo jesteś z okolic Tarnowskich Gór i mógłby mi pomóc w tym temacie
Witam.Co oznacza ten kod awarii we fiacie fiorino ; U0427-68
Witam kolegów, siedzę nad wyborem sprzętu do diagnostyki ostatnio kupionego Doblo 2019/20r 1,6/105KM MJet.
Mam zwykłe radio i nie działa sterowanie w kierownicy oraz delikatnie zaniża mi wskaźnik prędkości np. jadę 50 km/h a GPS pokazuje 55km/h i tu jest mały problem :wink:
Możliwe że skończy się wymianą radia i zestawu wskaźników.
Potrzebuję podpowiedzi czym będę w stanie dopisać te podzespoły i oczywiście mieć sprzęt do diagnostyki, nie koniecznie za grosze ale coś rozsądnego.
Patrzyłem na;
1. FiCOM
2. LAUNCH X431 PRO V5.0
3. CANtieCAR MES FULL Fiat ALFA Lancia
Witam
Koledzy jaki interfejs kupić do fiata punto evo 2011r żeby można było skasować inspekcje oleju, odczytać błędy itd, szukałem ale tego towaru jest tyle że nie ogarniam, ewentualnie odkupię proszę o pomoc i z góry dziękuję.