To jest widok strony w wersji do druku
-
I kufa nie ma wskaźnika niskiego poziomu płynu do spryskiwaczy.
-
I nigdy go w kompaktach fiata nie bylo ;-)
-
Ale mi się w nim to nie podoba i to najważniejsze:P Idąc tym tokiem rozumowania byśmy w jaskiniach siedzieli :P
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Ale mi się w nim to nie podoba i to najważniejsze:P Idąc tym tokiem rozumowania byśmy w jaskiniach siedzieli :P
Nie ma też teleskopów w pokrywie silnika.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Nie ma też teleskopów w pokrywie silnika.
W sumie przy tej konsumpcji oleju to powinny być. W Dacii nawet są. I jakiś pojemnik na stałe pod maską z wilgotnymi chusteczkami jak dla dzieci, co by wygodniej było co chwilę stan oleju sprawdzać. Standard dla wersji 1,4 95km :D
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
-
Tak a zamiast zapasu, beczka oliwy Selenia na dolewki ;) :)
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
W sumie przy tej konsumpcji oleju to powinny być. W Dacii nawet są. I jakiś pojemnik na stałe pod maską z wilgotnymi chusteczkami jak dla dzieci, co by wygodniej było co chwilę stan oleju sprawdzać. Standard dla wersji 1,4 95km :D
To sobie dorób, albo zmień na Dacię :) Co do chusteczek, to rozumiem, że do rąk? Bo bagnet przeciera się suchą niepylącą ścierą, a nie nasączonym balsamami i nie wiadomo czym jeszcze badziewiem.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Co do chusteczek, to rozumiem, że do rąk?
Nie. Do pupy:D Kupiłem Tipo i ciągle mnie boli od tego stołka :D
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Nie wiem jaki olej zaleca First Ale pewnie trzeba wlać coś bardziej lepkiego. Oleje dziś są stricte dobrane pod ekologia a nie ochrone silnika
-
Jak ja uwielbiam takie teorie...
-
A mnie się nie podoba, że czujnik temperatury zawyża o około 1-2 stopnie. Da się to skorygować w serwisie z kompa?
-
Cytat:
Napisał
TipFan
A mnie się nie podoba, że czujnik temperatury zawyża o około 1-2 stopnie. Da się to skorygować w serwisie z kompa?
Nie da się.
Według czego porównujesz?
-
Cytat:
Napisał
TipFan
U mnie temperatura na termometrze w domu i w samochodzie wskazuje ten sam wynik.
-
Termometr działa bardzo prawidłowo.
-
Przynajmniej powinien ;)