To jest widok strony w wersji do druku
-
5 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
bartusssp
Zwykły spiryt użyłeś ?
Zamówiłem w środę może dzisiaj będą. Już się nie mogę doczekać. Taka ciekawostka do szyb elektrycznych tylko z przodu, bo z tyłu mam korby, są dwa rozmiary w jednych dziura na przyciski jest mniejsza.
Chodzi o tylko o lekkie odtłuszczenie, benzyna śmierdzi, jak przypadkiem namoczysz alkantarę z tapicerki, to długo będzie wietrzeć, a spiryt... ;)
Dodatkowo klient z alle... ma jeszcze taką nakładkę na gniazdo usb, ale to już dla koneserów raczej.
http://allegro.pl/usb-fiat-tipo-busi...383655763.html
Dodatkowo założyłem owiewki. Może ktoś krytykować wygląd, ale funkcjonalność otwierania lekko okna przy padającym deszczu jest niezastąpiona.
Jak dla mnie, to wygląda fajnie, zwłaszcza przy przyciemnionych szybach z tyłu i czarnych relingach.Załącznik 32666Załącznik 32667Załącznik 32668Załącznik 32669Załącznik 32670
-
Można zamiast spirytu użyć IPA trochu taniej.
-
Cytat:
Napisał
yaroimi
Dodatkowo założyłem owiewki. Może ktoś krytykować wygląd, ale funkcjonalność otwierania lekko okna przy padającym deszczu jest niezastąpiona.
A powiedz mi jak z tymi owiewkami na deszczu. Chodzi mi o to, że jak jest spory deszczyk to pracujące wycieraczki tak "zwalają" wodę z przedniej szyby, że ta leje się po szybie od kierowcy zasłaniając brudem lewe lusterko.
-
Cytat:
Napisał
Gomez405
Co to ipa bo nie wiem:)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Gomez405
Co to jest IPA bo nie znaju :)
Cytat:
Napisał
Gomez405
Cytat:
Napisał
yaroimi
Widzialem, ale podobaloby mi sie bardziej gdyby zaslanialo symbol usb i aux mogloby byc szersze, dlatego nie wzialem. Widzialbym to tylko jako cala plytke taki prostokat z wycieciem na gniazda i napisem tipo a nie ramka. To moja sugestia dla producenta moze czyta forum ;)
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Co to ipa bo nie wiem:)
Widzialem, ale podobaloby mi sie bardziej gdyby zaslanialo symbol usb i aux mogloby byc szersze, dlatego nie wzialem. Widzialbym to tylko jako cala plytke taki prostokat z wycieciem na gniazda i napisem tipo a nie ramka. To moja sugestia dla producenta moze czyta forum ;)
Np https://diolut.pl/cleaner-ipa-99-1l-...saAhDMEALw_wcB
-
Cytat:
Napisał
DM70
A powiedz mi jak z tymi owiewkami na deszczu. Chodzi mi o to, że jak jest spory deszczyk to pracujące wycieraczki tak "zwalają" wodę z przedniej szyby, że ta leje się po szybie od kierowcy zasłaniając brudem lewe lusterko.
Fizyki nie oszukasz. Woda się leje, tylko spływa na owiewkę, a z niej rozpływa się w kilku miejscach na szybę. Tyle, że sam kącik szyby od strony kierowcy nie jest już taki brudny. Jutro lecę na Annaberg i na bank, jak co roku będę jechał w deszczu, to cyknę fotkę i wrzucę.
Miałem takie same przemyślenia podczas zakupu 😉
-
Cytat:
Napisał
yaroimi
Fizyki nie oszukasz. Woda się leje, tylko spływa na owiewkę, a z niej rozpływa się w kilku miejscach na szybę. Tyle, że sam kącik szyby od strony kierowcy nie jest już taki brudny. Jutro lecę na Annaberg i na bank, jak co roku będę jechał w deszczu, to cyknę fotkę i wrzucę.
Miałem takie same przemyślenia podczas zakupu
Dzięki za odpowiedź. I czekam na fotkę :cool:
-
A podrzuć linka ze sklepu do tych owiewek ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Owiewki zawsze sa praktyczne... Nie wyglada to zle.
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
A podrzuć linka ze sklepu do tych owiewek ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
7343589914 numer aukcji alle...
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
DM70
Dzięki za odpowiedź. I czekam na fotkę :cool:
Lało, więc się udało.
Załącznik 32715 Załącznik 32716
-
Ja dzisiaj oddałem moje auto na porządne mycie, od zewnątrz i w środku. Dodatkowo zleciłem usunięcie smoły, asfaltu i innego syfu z dolnej części auta. Chyba od nowości nie był taki czysty, chociaż zdziwiłem się, że nie udało się usunąć takiego dziwnego szarego osadu przy spryskiwaczach - też tak macie?
-
Jakiego płynu do spryskiwacza używałeś?
-
Cytat:
Napisał
Yasiooh
Dodatkowo zleciłem usunięcie smoły, asfaltu i innego syfu z dolnej części auta.
W moim przypadku najwięcej syfu było na dachu. Tragedia w porównaniu do dolnych partii samochodu :)
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Jakiego płynu do spryskiwacza używałeś?
Trudno mi powiedzieć, czego używałem, kiedy to powstawało - jak wykończyłem ten fabryczny, to na zimę miałem płyn z Norauto, jeden z tych droższych - zimą staram się nie oszczędzać na tym, natomiast od wiosny lałem płyn z Biedronki...