Witam wszystkich, od paru dni jestem posiadaczem stilo 1.9 jtd 115. Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich, od paru dni jestem posiadaczem stilo 1.9 jtd 115. Pozdrawiam
Cześć.
Witam wszystkich posiadaczy Fiatów.
Witam i ślę buziaczki.
Witam wszystkich mój samochód to MArea i będe pewnie często potrzebował informacji z tego forum
Witam wszystkich. Jestem nowy
Witam:smile:
Witam wszystkich fiatomaniaków ;)
Witam! Jestem nowy i walcze z alfa 147 20 ts16v
Witam Panów i Panie :)
Witam,
w końcu rozpocząłem przygodę z włoską motoryzacją, mimo wieloletniego negatywnego nastawienia w kwestii problematycznej i regularnej eksploatacji samochodu. Odwiódł mnie od tego kolega mechanik, który z włoszczyzną zna się nie od dziś ;)
Na pierwszy ogień poszedł Fiat Croma 1.9 JTD w automacie z 2007. Liczę, że będzie służyć bezawaryjnie ;)
Pozdrawiam!
Witam wszystkich a w szczególności tych z pomorza :-)
Serwós wszystkim
witam wszystkich jestem nowy
Witam wszystkich, spodziewam się znaleźć tutaj wiele cennych porad dot. CC 700 (aisan). Pozdrawiam.
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich ;)
Witam wszystkich!
Cześć wszystkim! :D
Witam wszystkich
Jak dobry obyczaj nakazuje, nim zacznę się "wymądrzać", powinienem się przedstawić. Otóż, mam na imię Henryk i już dość sporo zaliczonych "wiosen" a mimo to raczej niekonwencjonalne podejście do rzeczywistości. Ale to drobiazg. Ważne, że od 3 godzin stałem się posiadaczem Fiata BRAVO 2 generacji. Nigdy przedtem nie jeździłem żadnym samochodem tej firmy i dlatego jest to dla mnie absolutna nowość. Będę od teraz chłonął wiedzę Szanownych Klubowiczów aby móc eksploatować ten samochód poprawnie i efektywnie.