To jest widok strony w wersji do druku
-
Carbonem to i po problemie
-
Cytat:
Napisał
marx30
Carbonem to i po problemie
Jak się bardziej zniszczy to pewnie się zdecyduję na oklejenie. Będzie tuning ;-)
-
Właśnie jestem po myciu samochodu i jak na razie plastiki są gładziutkie i błyszczące :cool:
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Właśnie jestem po myciu samochodu i jak na razie plastiki są gładziutkie i błyszczące :cool:
Zdaje Ci się. Popatrz w pełnym słońcu albo z mocną lampą :mrgreen:
-
Najważniejsze, że tego nie widzę gołym okiem, a z lupą koło samochodu nie chodzę :mrgreen:
-
To czy sa matowe a blyszczace zalezy od wersji wyposazenia. W lounge sa na pewno blyszczace a raczej rysujace sie.
-
potwierdzam ze są błyszczące i nie można z nimi jeździć powyżej 100km/h bo od samego pędu powietrza się rysują :)
-
Irytuje mnie tez to ze makaroniarz nie pomyslal i nie moge sterowaniem kiery przelaczac ulubionych stacji. Mogli dac chociaz opcje na szukanie stacji lub przelaczanie ulubionych.
-
rzeczywiście to i irytujące. Ale plusem jest to że chociaż mp3 można przełączać
-
A mnie się nie podoba to, że jak samochód jest zamknięty (dłuższy czas) i go otworzę z "pilota" to nie zamknie się sam(gdy nie otworzy się drzwi)- chyba , że mam coś źle ustawione ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Irytuje mnie tez to ze makaroniarz nie pomyslal i nie moge sterowaniem kiery przelaczac ulubionych stacji. Mogli dac chociaz opcje na szukanie stacji lub przelaczanie ulubionych.
:) zdaje sie ze lewy pod kierownica szuka stacji...chyba ze cos poknocilem...prawy to glosnosc :)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
To akurat Hamburgery wymyślili. W Grande Punto i innych z tamtego okresu idzie przełączać ulubione stacje radiowe przyciskami na kierownicy, oglądać spis telefonów, ostatnio wybranych itd.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
bibi
A mnie się nie podoba to, że jak samochód jest zamknięty (dłuższy czas) i go otworzę z "pilota" to nie zamknie się sam(gdy nie otworzy się drzwi)- chyba , że mam coś źle ustawione ;)
Inne zdanie na ten temat mają właściciele wieśwagenów, w których to starszych modelach blokowały się krańcówki i samochód nie odnotowywał otwarcia drzwi haha Często i gęsto zamykały się klucze itp :lol:
Od dawna we FIAT-ach w ten sposób zamków nie zarygluje.
-
Cytat:
Napisał
bibi
Taką opcję samo zamykania miałem w Linei z najniższej półki ,teraz mam z najwyższej Luaange i nie ma ,raczej co bawiłem się w menu takiej opcji nie ma ,przy okazji napiszę że jeszcze nie mam komfortu z lewym łokciem w Linei było niżej tutaj trochę za wysoko trzeba trzymać
-
Cytat:
Napisał
Kot66
:) zdaje sie ze lewy pod kierownica szuka stacji...chyba ze cos poknocilem...prawy to glosnosc :)
Dokładnie, szuka stacji, ale nie przełącza ulubionych. Dla mnie więcej sensu miałoby gdyby to działało na zasadzie, że szybkie naciśnięcie przełącza ulubione stacje, a dłuższe przytrzymanie dopiero szuka.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Irytuje mnie tez to ze makaroniarz nie pomyslal i nie moge sterowaniem kiery przelaczac ulubionych stacji.
Szuka stacji i zmienia media.