To jest widok strony w wersji do druku
-
A moze troszke wyczysci silnik wiec nie takie zmarnowane ;)
-
Trudno, stało się. Jestem ciekaw czy odczuję jakąś różnice w mocy lub spalaniu ;-)
-
1 załącznik(i)
A ja wczoraj zabrałem Tipusia na ławeczkę i Mamrota do Wilkowyj :lol: ;-)
Załącznik 32490
-
Próbowałeś tęga mamrota, ja nie dałem rady przełknąć...
-
Uff. Rozebrałem boczki w przednich drzwiach, nasmarowałem wazeliną techniczną.
Robota: odkręcona jedna śrubka (imbusem), końcem widelca wyjęte sterowanie szybami, nasmarowanie łączeń.
Czas: 6 minut, na dwie strony.
Już plastik nie wpada we wkurwiające wibracje
Pełna cisza
:)
-
Cytat:
Napisał
yaroimi
Czołem. oprócz całej masy rzeczy - jedną trywialną. Nakleiłem odblaskową czerwoną folię na drzwi. W Pandzie kiedyś bym się pozbył drzwi stojąc w korku. W Bravolocie były odblaski na drzwiach. W Tipolocie już nie. Miejsca myślę w miarę dobre.
Załącznik 31875
dodatkowo takie nakładki z alle... Naprawdę wygląda to zajefajnie.
Załącznik 31876 Załącznik 31877
Kolego jak Ci się te srebrne nakładki z allegro trzymają po paru miesiącach użytkowania. Warto to kupić bo wyglada mega.
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Kolego jak Ci się te srebrne nakładki z allegro trzymają po paru miesiącach użytkowania. Warto to kupić bo wyglada mega.
trzymają się bardzo dobrze.
przemyłem spirolem plastiki i przykleiłem na tej taśmie dwustronnej, która była
i jest git, a wygląd naprawdę się poprawił, szczerze, jak teraz patrzę, to już nie mogę sobie tych elementów bez tego wyobrazić ;)
-
1 załącznik(i)
A ja zakupiłem od myfriendów mitenki w celu ochrony kierownicy ;-)
-
No to żarty sie skończyły na mieście ;) :)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
No to żarty sie skończyły na mieście
W trasie Panie, w trasie ;-)
-
-
Z palcami nie było ? Czy brałeś od chińczyka , który pracuję w hucie na gilotynie do blach ? :cool:
-
Kolega sam sobie przyciął materiał, bo ma króciutkie paluszki:smile::smile::roll:
A oprócz tego, to autko wypastowane, odkurzone w środku, opony naplakowane, szyby wymyte, felgi- błysk.......
w salonie przy odbiorze tak tuptuś nie wyglądał......
-
Cytat:
Napisał
yaroimi
trzymają się bardzo dobrze.
przemyłem spirolem plastiki i przykleiłem na tej taśmie dwustronnej, która była
i jest git, a wygląd naprawdę się poprawił, szczerze, jak teraz patrzę, to już nie mogę sobie tych elementów bez tego wyobrazić ;)
Zwykły spiryt użyłeś ?
Zamówiłem w środę może dzisiaj będą. Już się nie mogę doczekać. Taka ciekawostka do szyb elektrycznych tylko z przodu, bo z tyłu mam korby, są dwa rozmiary w jednych dziura na przyciski jest mniejsza.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Z palcami nie było ? Czy brałeś od chińczyka , który pracuję w hucie na gilotynie do blach ?
Chciałem właśnie takie klasyczne :cool:
Cytat:
Napisał
jacek2
A oprócz tego, to autko wypastowane, odkurzone w środku, opony naplakowane, szyby wymyte, felgi- błysk.......
Bez przesady, to nie "heilige blechle" ;)