Szary, miałem tak samo. Aktualzacja sortu pomogła. Nie wiem czy tez nie pozmieniali czegoś dodatkowo w ustawieniach...
To jest widok strony w wersji do druku
Szary, miałem tak samo. Aktualzacja sortu pomogła. Nie wiem czy tez nie pozmieniali czegoś dodatkowo w ustawieniach...
Nie byłem, jakby się powtórzyło to pewnie bym pojechał.
Jeśli nie zależy Ci na gwarancji, która kiedyś się kończy a tantarini i nadwyrężony silnik zostaje to mogę Ci polecić montera pod Krakowem. Ja kupowałem swojego fiata w Auto kraku ale na montaż gazu jestem umówiony poza ASO. Wpisz w google frazę DAMIAN MONTAŻ GAZU. Można poczytać opinie o nim i pooglądać jego montaże. Robiłem u niego już jeden samochód, ludzie zjeżdżają z całej Polski do niego na montaż. Ja mam termin na wrzesień ponieważ chciałem trochę dotrzeć silnik i jeszcze jadę na mały chip tuning przed montażem. Auto odebrane z końcem maja z salonu.
Wysłane z mojego C103 przy użyciu Tapatalka
Chipa to raczej zrób po montażu...
Raczej przed, bo po montażu będę musiał raz że jeszcze raz stroić instalację LPG a dwa przy montażu instalacji podzespoły (wtryskiwacze, reduktor) dobierasz, pod moc i konkretne parametry auta.
Wysłane z mojego C103 przy użyciu Tapatalka
Witam. Możecie polecić jakiś serwis do montażu LPG (najchętniej tartarini) w moim 1.4 95km na mazowszu.
I jak panowie 1,4 95km sprawuje się na tartarini. Padły wam głowice?
Nie ma nic do tego Tartarini tylko montaż.
W ogóle przy okazji wymiany reduktora (gwara) to się dowiedziałem jaką to genialną gwarancję ma to Tartarini. No i cena reduktora chociażby zabija. Pierwsze co jak się gwarancja na auto skończy to polecam wywalić "przód" i wymienić na coś innego (pomiędzy 1000-2000zł). Koszt wymiany instalacji to 5-10 przeglądów, a w razie awarii jesteśmy skazani na:
1) ceny części z kosmosu
2) ceny obsługi ASO - bo tylko oni i autogaz śląsk może się do tego podłączyć.
W ASO wołąją około tysiaka. W AutoGaz Śląsk jak rozmawiałem telefonicznie oCb z tym reduktorem, że on tyle kosztuje i tak się wysypał to zalecili do nowego raz na 10-20 tyś. km. wlewać takie coś: Z350255 ŚRODEK DO CZYSZCZENIA INSTALACJI ZASILANIA GAZEM LPG – Datacol Polska
Ma to przedłużyć życie reduktora :D (którego rozsadziło przy jakimś śmiesznym przebiegu około 30 tyś.km.) :D
Ot taki wysokojakościowy produkt z gwarancją na 60 tyś. km (na instalację). W sumie pasuje do tej taczki:D
No fajnie. Nie mogę znaleźć ceny tego badziewia. Ale skoro chusteczki kosztują 90 zł, to to cóś pewnie ładnie szarpnie kieszeń.