Witam wszystkich.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Witam,
Jestem nowy: w marce Fiat i na forum
Cześć ! Mam Stilo od roku, kupinyzy kilkoma błędami, z których sam go wyleczyłem. Fajnie że jest dostępnych tak dużo informacji, też na tym forum.
Hej, witam wszystkich, zgłasza się posiadacz drugiego już Seja 0.9 :)
witam jestem tu nowy mam ducato ;)
Witam wszystkich
Siema wszystkim !
Cześć wszystkim
Witam.
Nazywam się Paweł i od końca zimy 2013 jeżdżę Fiatem Croma 1,9 Multijet 150KM. Przeglądałem forum, ale po przygodach z kolektorem dolotowym postanowiłem się zarejestrować i opisać trochę swoją walkę z samochodem.
Witam Serdecznie.Jestem tu nowa na portalu.Śmigam sobie Fiatem Brava,i powiem wam,że mam do niego wielki sentyment.Tyle co aut w moich rekach się przewinęło,bez dwóch zdań to najlepsze autko jakie miałam i mam.Mam nadzieje,że nie będe się z wami tu nudzić.Pozdrawiam was bardzo serdecznie.
witam! mam na imię Andrzej. czasem i tu potrzebuje pomocy innych osób.
Witam wszystkich mam na imie Sławek prywatnie śmigam małym sejkiem 1.1 mpi z 2003 roku służbowo zaś Ducato z 2011r. Pozdrawiam Wszystkich.
Szerokiej drogi :)
Witam wszystkich, kupiłem Punto z 2006r. chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń i informacj tego forum
Witam wszystkich serdecznie !
pozdrawia właściciel SEDICI 1.6 107 KM :]
Witam wszystkich jeżdżę sejem to i tak dużo lepiej niż autobusem.
Witajcie
Wlasnie kupilem Grande Punto 1.4 8V, w tym tygodniu biore sie za wymiane filtrow i moze rozrzadu jak zalatwie blokady, pozdrawiam
Witam wszystkich :) Po ćwierćwieczu wróciłem do Fiata, dawno, dawno temu miałem 126p, potem 125p, a tera Brava. Pozdrawiam :)
WITAM WSZYSTKICH :) Jestem posiadaczem Fiata Stilo 1.8 chcialem wszystkich pozdrowic i sie przywitac :)
Witam :) jestem posiadaczem matiza a w przyszłości planuje zakup Fiata Stilo :)