Witam wszystkich klubowiczów, jestem tu nowy, stałem się niedawno właścicielem fiata stilo abarth (a tak właściwie to moją żona), ale ja się nim zajmuję a ona mnie wozi.
A tak przy okazji zajefajna bryka ten stilo.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich klubowiczów, jestem tu nowy, stałem się niedawno właścicielem fiata stilo abarth (a tak właściwie to moją żona), ale ja się nim zajmuję a ona mnie wozi.
A tak przy okazji zajefajna bryka ten stilo.
cześć wszystkim!
pochwalić się muszę kupionym okazyjnie GP 1.4 z 2006! :) autko zaledwie 12,5kkm przebiegu! ;) tak tak wiem, prawie nie do uwierzenia...ale to fakt! :D
pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Michał
siema !!! użytkownik fiata 126p
witam. jeżdze alfa 159 pozdrawiam wszystkich miłośników makaronu...
Witam
Od nowości posiadam fiata Brava 1.2 z 200 roku a teraz zonie kupilem Bravo 1.6 :)
Witam wszystkich !
Cześć wszystkim. Nie mam co prawda Fiata ale rodzina ta sama :)
Witam.
Właśnie staliśmy się z żoną właścicielami Multipli 1,6. Żaba taka. Na razie się poznajemy...
Pozdrawiam
Czarek
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, Mam na imię Krzysztof, pochodzę z Bytomia, od tygodnia czasu posiadam Siene z 1,2 silnikiem oczywiscie na podtlenku LPG, ogolnie jestem zamiłowanym fanem motoryzacji oraz amatorskim mechanikiem, juz od pierwszych chwil zaczerpuję info na temat co i jak zrobic, tak wiec mysle ze miło spędze tu czas bo jest troche lektury do poczytania.
Witam, czytam wasze forum od dłuższego czasu teraz nadszedł czas na rejestracje.
Witam pozdrawiam
wita was świeży właściciel fiata bravo 1,4 niestety 12 V :)
Witam wszystkich!
Witam wszystkich,
Jestem nowy na forum. Posiadam Stilo 1.8 16V
Witam wszystkich :)
Posiadacz Musy 1,9 diesel
witam :tongue
Witam !
Od 24 lipca 2013 roku jestem posiadaczem Fiata Punto 1.7 16V 3D kolor żółty ( wersja sport).
No i zabieram się właśnie za czytanie postów. Pozdrawiam Wszystkich.
Witam wszystkich ;] kolegów i koleżanki
Cześć jestem Adam
Witam wszystkich :smile: