WITAM............... :zgoda: serdecznie wszystkich ...........jestem HABIT666 :evil:
To jest widok strony w wersji do druku
WITAM............... :zgoda: serdecznie wszystkich ...........jestem HABIT666 :evil:
Witam!
Witam serdecznie. Fiat Uno Fire 1.0ie. 137tkm. Stuka puka ale jezdzi. Pozdrawiam Wszystkich
Witam Wszystkich. Fiat Punto 1.2 60, 172 kkm, wersja STAR, Pozdrawiam
witam chciałem się przywitać ze wszystkimi użytkownikami forum myśle że dużo się tutaj dowiem ciekawych rzeczy i równierz postaram się pomóc
pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkich ma nadzieję, że dowiem się wielu interesujących rzeczy
Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum ale od dawna jestem fanem fiatów, jedziłem miałem już ich kilkanaście, pozwole sobie wymienić:
126p 96r 6 mcy
uno 1,0 94r 3lata
puntoI 1,2 97r 3lata
seicento 1,1 99r 1rok
puntoIIFL 1,3 MJ 2004 2lata
stilo 1,9 JTD 2003 2lata
panda van 1,1 2005 ----
grande punto van 1,3MJ 2007 ----
grande punto 1,9 MJ sport 2008 ----
Dużo sam naprawiałem przy tych samochodach, chetnie pomogę o ile będę wiedział, sam tez będę pytał bo nadal mam 3 fiaty w garażu
Witam wszystkich nowych forumowych kolegów :pijemy:
Eloo, witam wszystkich,
dostałem pierwszą odpowiedź na mojego posta zanim zdążyłem się tutaj przywitać,
wiec ogólnie forum śmiga :mrgreen:
Pozdrawiam ;)
PS. Ubek, cieszę się że spodobała Ci się moja xywa na forum i promujesz ją w swojej stopce ;)
siema. Witam wszystkich
witam wszystkich :) Mam na imię Marcin i od 2 dni jestem posiadaczem marei 2.0 20v i pozdrawiam wszystkich ;)
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Jako że kupiłem sobie Fiata Stilo 1.6 16V kilkuletniego to będę zaglądał tutaj chyba często :).
Pozdrawiam
Roman
Witam, cieszę sie, że tu jestem. Pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc.
Witam wszystkich na forum.
Jestem nowym właścicielem popularnego kropka w jego trzeciej odsłonie.
Mam nadzieję, iż doświadczenia wymieniane na forum pozwolą cieszyć się nam naszymi samochodzikami jak najdłużej :)
Siema. Nowy tu jestem w związku z tym ze od miesiąca jestem w posiadaniu Fiata :P Pozdrawiam
Witam wszystkich na forum .
Witam wszystkich nowych szczególnie mojego krajana W4MP :D
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Multipli 1.6 16v :D
Witam z Głogowa w Dolnośląskim, kilka dni temu kupiłem Maree 1,6. Pozdrawiam wszystkim
hej