Buy a subscription at an authorized service. Old Maps that everyone could install was 1055.
Po 3-latach wygasła mi możliwość aktualizacji. Mopar wyłączył możliwość pobrania. Jest informacja kierująca do autoryzowanego serwisu.
To jest widok strony w wersji do druku
Buy a subscription at an authorized service. Old Maps that everyone could install was 1055.
Po 3-latach wygasła mi możliwość aktualizacji. Mopar wyłączył możliwość pobrania. Jest informacja kierująca do autoryzowanego serwisu.
Mapy 1070 na maps.mopar.eu
Hi textipo,
As I know (and most of the people on the "fiatklubpolska.pl" forum), there is no solution how to bypass the TomTom Nav licenses. So I've gave up and stopped looking for workarounds.
Today I was in the Fiat dealer and they activate my Maps.MOPAR licenses until May 2024 (cost around 115 Euro/3years).
BTW. I have one unofficial information form FIAT dealer:
The Uconnect LIVE (APP) end of life for everyone is until Dec 2022. The question is how to use "TomTom traffic service" without this app? (No answer).
Saluti a voi. :)
Dobra informacja dla zwolenników tom toma a już są po licencji a mają aktywny AA
https://moto.pl/MotoPL/7,178770,2710...-monopolu.html
wysłałem zapytanie do Fiata o cenne przedłużenia aktualizacji map
i jest nie ciekawa odpowiedz
Odpowiadając informujemy, że zgodnie z danymi zawartymi w naszym systemie informujemy, że istnieje możliwość zakupić Usługę MoparÂŽ Map Care lub odpłatnie przedłużyć na 3 lata. Cena cennikowa jest podana w katalogu części zamiennych. Wystarczy wybrać numer katalogowy 71808735 (system Uconnect â VP2 Refresh 5ââ, 7ââ i 8,4''; Alfa Connect â Giorgio 6.5ââ i 8.8ââ) Tylko dealerzy upoważnieni są do wystawiania zamówień w systemie i mogą zakupić MoparÂŽ Map Care. Uwaga! Przed wykupieniem usługi należy sprawdzić, czy radio jest zaktualizowane do ostatniej dostępnej wersji oprogramowania. Gdyby wykonanie aktualizacji oprogramowania było niemożliwe, NIE będzie można wykonać aktualizacji map.
Każda ASO ma możliwość skorzystania w przypadku zasadnym z pomocy odpowiednich Służb Technicznych FCA POLAND S.A
Cena dostępu wynosi na dzień dzisiejszy 549 zł brutto.
W celu rozwiązania problemu prosimy o kontakt z ASO
Witajcie wszyscy :).
Mam do Was pytanie z innej beczki, ponieważ trafia mnie już nie powiem co :). Zakupiłem żonie małego Fiacika 500, ale pytanie związane jest z aktualizacją tomtoma dla uconnect 7. Zarejestrowałem się na maps.mopar ( i to kilka razy z różnych maili). I nie jestem w stanie za nic się tam zalogować. Nic się nie dzieje. W końcu po kliknięciu zapomniałem hasła wyskakuje urocza informacja, iż dane konto nie zostało aktywowane - kliknij link w otrzymanym mailu. Problem w tym, że na żaden mój mail ( z 3 rejestracji) nic nie przyszło... Jak kliknąłem "poproś o wiadomość email" wyskoczyło wpisz kod captcha po lewej stronie. Problem w tym, że nigdzie tego kodu nie ma i nie ma nawet miejsca, żeby go wpisać... Wszystko to działa jak... Fiat... Polski Fiat z pamiętnych czasów :). Cóż mam począć w tym przypadku? Pozdrawiam.
Pewnie emaile aktywacyjne wpadają Ci do skrzynki spam?
To może zmień przeglądarkę internetową?
Próbowałem zainstalować aktualizację navi z pena na uconect 7 i zonk. Nie działa. Może ktoś coś podpowie.
Here is dct file for 1070 maps for VIN : ZFA35600006N08279 ---- > http://esz1.home.widzew.net/Europe-103007.meta.dct
Enjoy :)
Mam problem niestety .. wchodzę na mapy każą wpisać vin i nie wykrywa go w bazie .. co mam zrobić? 🙃
Thank you! Do you think that I could change my VIN on uConnect (by Multiecuscan) , update the map and than put the original VIN? Is it possible? Thanks
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Hello,
thanks for your answer. Yes, actually there aren't a solution but... I never give up ! My problem is different: my uconnect device comes from a demolished car, then also if I pay, I cannot buy a subscription because my VIN is without NAV. Nice rip off...