To jest widok strony w wersji do druku
-
Umyłem auto,już padało ;)
-
Cytat:
Napisał
MKr
Listwy Pawa czarne, coś ok. 150zł. Jak przyszły to się okazało, że są czarno-szare i nie najlepiej to wyglądało.
Za lakierowanie zapłaciłem też 150 bo lakiernik narzekał, że się słabo lakierowały i nie był zadowolony. Faktycznie na krawędziach wyszły wżerki ale tragedii nie ma, front jest idealny.
Myślę, że za takie pieniądze to warto bo jak czytałem, że lakierowanie listew kosztuje 400 - 600 zł to na taką cenę bym się nie zdecydował.
Dokładnie te
-
Cytat:
Napisał
MKr
Przed tylnymi drzwiami nie uchronią.
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
A czy ktoś z Was ma założoną lisrwe ochronna bagaznika na zderzak ? Znalazłem na allegro uniwersalna.
Ja mam i w tym temacie już wstawiałem zdjęcia wcześniej...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Posty 525 i 527
-
Ja swój ostatnio wywoskowałem woskiem collinite 476 :) Efekt super, chociaż dużo roboty było :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Ja swój ostatnio wywoskowałem woskiem collinite 476 :) Efekt super, chociaż dużo roboty było :)
Ja to robiłem tydzień temu :) Super efekt :)
Jak auto jest tylko z kurzu to wystarczy przelecieć samą wodą na myjce bezdotykowej i wszystko schodzi elegancko a auto czyściutkie.
-
Jak wyżej. Zawsze 2 x w roku robię mycie, glinkowanie i woskowanie collinite 476 i lakier dużo mniej jest podatny na zabrudzenia, co jest przydatne jak trzeba zmyć rozbite owady z przodu samochodu, a najważniejsze, że ptasie guano nie robi krzywdy lakierowi.
-
Cytat:
Napisał
MKr
a czy przykładałeś może te listwy niżej, zaraz pod przetłoczeniami, sprawdzałeś jak to wygląda w tym miejscu??
-
Cytat:
Napisał
yaroimi
a czy przykładałeś może te listwy niżej, zaraz pod przetłoczeniami, sprawdzałeś jak to wygląda w tym miejscu??
tak, ale słabo to wyglądało a montaż w przetłoczeniach nie ma sensu bo wtedy listwy niczego nie chronią
-
Cytat:
Napisał
MKr
tak, ale słabo to wyglądało a montaż w przetłoczeniach nie ma sensu bo wtedy listwy niczego nie chronią
Zastanawiam się ciągle nad listwami, zwłaszcza, że już pierwsza wgniotka na drzwiach się pojawiła. Ludzie mają w d...ie cudzą własność, a jak ich pojazd ma z kilkanaście lat, to już całkiem. W salonie przykładałem do mojego SW listwy, które oferują. Całkiem proste, równe. I nie specjalnie to wyglądało, w realu nawet gorzej, niż jak zrobiłem sobie symulację na zdjęciach. Te, które masz Ty - nad nimi się zastanawiam już od 2 tygodni i też myślę o ew. pomalowaniu po zakupie. Są nieco szersze i profilowane. Tylko myślałem właśnie o przyklejeniu wzdłuż tej górnej krawędzi wytłoczenia. W oliwkowej Pandzie i czarnym Bravo - czarne wyglądały całkiem fajnie, tutaj, przy szarym to już trochę mi się to gryzie. Może jest ktoś, kto lepił czarne na szarym i ma jakieś fotki. Te w sieci są takie nijakie.
-
Cytat:
Napisał
MKr
Ciekawie się może prezentować, można prosić fotki całego auta z boku?
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Ciekawie się może prezentować, można prosić fotki całego auta z boku?
Bardzo proszę :cool:
Załącznik 32449Załącznik 32450
Z przodu widać też cienkie czarne listwy gumowe ochraniające zderzaki
-
Te listwy boczne dobrze wygladaja...
-
Zatankowałem 43 l V-Power 95, przez roztargnienie... 18 zł zmarnowane :tongue
-
+10 koni placebo wiecej ;)