To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Cytat:
Napisał
aegea
Ile wynosi realna różnica? O ile byłby droższy pięciodrzwiowy Tipo w równorzędnej wersji wyposażenia?
Sprawa jest prosta, ale na forum dokładnej odpowiedzi nie dostaniesz :-) Na stronie cenniki.fiat.pl masz oficjalne cenniki. Wyliczasz ile kosztują opcje, które chcesz mieć, następnie idziesz/dzwonisz/mailujesz do dealera dowiedzieć się ile jeszcze da się urwać z ceny. Ewentualnie przeszukujesz Fiat - Samochody dostępne u dealerów - jest jeszcze sporo sedanów z 2016 do wzięcia i tu można zapewne liczyć na jakieś poważniejsze rabaty.
-
Cytat:
Napisał
aegea
Wygląda zacnie. Dokładnie taki kolor sobie wyobrażam dla własnego egzemplarza, tylko wciąż nierozwiązana pozostaje kwestia - czy nie dołożyć do hatchbacka.
Ile wynosi realna różnica? O ile byłby droższy pięciodrzwiowy Tipo w równorzędnej wersji wyposażenia?
jak ja liczyłem to wyszło mi 12 tysi różnica :( ale i tak HB mi sie nie podoba i jest mniej miejsca z tyłu niż w sedanie. Miałem przyjemność bycia i w jednym i w drugim i kombi.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
z tymi rabatami bym nie szalał. Ja wysłałem maile do dilerów w obrębie 400km od mojego Szczecina. było ich kilku i każda oferta oscylowała w tym samym przedziale cenowym. Rozmawiałem z zaufana osoba i z tego co mi powiedział to dilerzy FIATa mają zabronione dawanie jakiś kolosalnych rabatów na auta i chca aby każdy diler w Polsce mniej więcej podawał taką samą cenę.
Nie wiem na ile to prawda ale rzeczywiście dostałem chyba z 7 maila z różnymi propozycjami i cenowo moje autko nie różniło się od tego szczecińskiego
-
Cytat:
Napisał
tedybear
z tymi rabatami bym nie szalał.
Tak, ale zauważ, że jest już luty, a wygląda na to, że ok. 300 samochodów z 2016 stoi na placach u dealerów. Przypuszczam, że ich desperacja będzie rosnąć :-)
-
A właśnie a propos opon. Mój stoi na oponach letnich goodyear. Tylko nie spojrzałem jaki typ ale lameli zimowych nie miał więc letnie.
I jednak rocznik 2016 więc upuścik 4000pln za rocznik 2016 będzie :)
-
Bardzo różne opony na start nam dają do Tipek, ciekawe z czego to wynika.
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
tedybear
A właśnie a propos opon. Mój stoi na oponach letnich goodyear. Tylko nie spojrzałem jaki typ ale lameli zimowych nie miał więc letnie.
ja w popie w pakiecie style miałem takie Załącznik 26546
Opony letnie Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V - Opinie i ceny na Ceneo.pl
a wspieram Polską gospodarkę i kupiłem http://www.ceneo.pl/12267367
-
U mnie na tej samej feli były Continentale, modelu nie pamiętam :/
-
bravaj dokładnie takie mam na swoich felgach
-
Cytat:
Napisał
bravaj
Jesteś pewien, że te kormorany są made in Poland? Bo np. Dębica bywa robiona w Słowenii. A moje japońskie Bridgestone Turanza (fabryczne na tipku) są made in Turkey :-)
-
Cytat:
Napisał
kjk
Jesteś pewien, że te kormorany są made in Poland? Bo np. Dębica bywa robiona w Słowenii. A moje japońskie Bridgestone Turanza (fabryczne na tipku) są made in Turkey :-)
jestem pewien :smile: Opony KORMORAN: Kto jest producentem, jakie są najpopularniejsze modele. OPINIE o oponach KORMORAN - SE.pl
-
Cytat:
Napisał
tedybear
A właśnie - moje autko już jest na placu u dilera - prawdopodobnie uwalone masakrycznie :) kolega widział jak ściągali je z lawety
Zapytałem się elektryka w ASO ile kosztuje zamontowanie kamerki Mio, pociągnięcie kabli podsufitką, słupkiem, zamontowanie SmartBoxa Mio do elektryki auta: wiecie ile mi zaśpiewał???
555pln brutto !!!!!!!!!!!!!!!
Ja zapłaciłem 250. Kamera + smartbox
-
tedybear gratuluję autka wygląda naprawdę super jak jeszcze go ładnie umyją to w ogóle będzie bajka. Naprawdę super autko!!!! Mam nadzieję że spot też uda nam się zorganizować:smile:
-
Rozumiem, że kupujecie SmartBox-a, bo zamierzacie mieć kamerkę na czuwaniu (detekcja ruchu) również przy wyłączonej stacyjce, kiedy was nie ma w aucie ? tak ?
-
Dokładnie Jack , parking i sąsiad :)
-
no ja dokładnie tak samo kupuję smartboxa - A instalację kamerki i smartboxa będę miał za free :) w ASO z wpisem do książki serwisowej. Jakby co mam kwit :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
U mnie to raczej parkingi i sąsiadka. Ale dziś miałem akcyjkę bo rozwieszałem z małżonką i synem ulotki że poszukuję garażu. po 30 minutach zadzwoniła babeczka w sprawie wynajmu. Mam auto (no w sumie jeszcze nie mam), mam garaż i w środę finalizuję sprawę z bankiem i zostawiam auto na montaż kamerki. I zamawiam na necie duperele do TIPKa