To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Witam . Mam aktualizację do mojego uconecct 5 w folderze na komputerze która zajmuje 29.2 GB a maksymalny rozmiar pendriva 32GB po sformatowaniu do FAT32 to 28.6GB . Jak to zmieścić ? Usunąć jakiś plik ?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 43783
to pliki z folderu aktualizacji
-
-
1 załącznik(i)
Obsługuje do 32GB
Jak włożę 64GB to jest komunikat - nie znaleziono multimediówZałącznik 43784
-
Cytat:
Napisał
Madnessfull
Mam aktualizację do mojego uconecct 5
Skąd to masz?
Bo to nie jest ani aktualizacja firmware ani też
nie jest to aktualizacja map do uconnect 5 czy 7 cali dla tipo.
-
Dostałem od znajomego tylko na pendrive 64GB i nie działa
-
Nie ma prawa działać, bo to nie jest aktualizacja dla tipo.
Linki do map w wersji 1055 są na forum dostępne. Poszukaj.
-
Cytat:
Napisał
peter779
No wlaśnie podpinam się pod pytanie, czy jak zakupię mapy na oficjalnej stronie TomTom'a
https://www.tomtom.com/pl_pl/navigat...sh-map-update/
do Uconnect 5", to czy da się je bez problemu zainstalować ? Pytam, bo ostatnio jak chciałem zakupić mapy w ASO (ADF Wrocław), to niestety nie robią tego póki co, bo coś się pozmieniało (jakaś fuzja FCA, ble ble, nie do końca zrozumiałem) i nie mają póki co procedury jak sprzedawać subskrypcję 3-letnią.
-
Czy jest możliwość żeby ktoś udostępnił jakąś aktualizację map? Moje są z 2015 🤕
-
1 załącznik(i)
Pobrałem pliki z pierwszego linka i wpakowałem na pendrive 32GB sformatowany fat 32 . Po włożeniu w aucie do portu USB wyskoczyło zapytanie czy chcę zaktualizować mapy i że dotychczasowe zostaną zastąpione, wszystko potwierdziłem i pokazał się pasek aktualizacji. Po 10 sekundach wyskoczył komunikat z błędem. Ktoś coś poradzi?
Błąd - aktualizacja nie powiodła się (0xa40000)
Załącznik 43790
-
Testował ktoś czy faktycznie działa to? Czy trzeba z aso kupować jednak?
-
Działa. Wypakować na pendrive sformatowany FAT 32 dodać plik licencja i w wejście USB w aucie. Są to mapy z 2020r
-
Czy ktoś ma klucz licencyjny do wersji mapy 1055 . Mapy udało się pobrać. Rozumiem,że to jest ostatnią darmowa wersja map jak analizowałem forum. Fiat Tipo 2017. Może ktoś ma soft radia 23.4.19.4.
-
Cytat:
Napisał
mathmar
No wlaśnie podpinam się pod pytanie, czy jak zakupię mapy na oficjalnej stronie TomTom'a
https://www.tomtom.com/pl_pl/navigat...sh-map-update/
do Uconnect 5", to czy da się je bez problemu zainstalować ? Pytam, bo ostatnio jak chciałem zakupić mapy w ASO (ADF Wrocław), to niestety nie robią tego póki co, bo coś się pozmieniało (jakaś fuzja FCA, ble ble, nie do końca zrozumiałem) i nie mają póki co procedury jak sprzedawać subskrypcję 3-letnią.
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytanie ?
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Kris2024
Czy ktoś ma klucz licencyjny do wersji mapy 1055
Tak trudno znaleźć przyklejony temat :
Załącznik 43814
Cytat:
Napisał
mathmar
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na pytanie ?
Każdy kto ma nowsze mapy, kupował subskrypcję w ASO.
Raczej nikt nie kupował map ze strony tom toma, dlatego nikt nie odpisuje.
-
Teraz nawet przez ASO nie można przedłużyć subskrypcji pozabierali im jakieś uprawnienia w momencie połączenia ze stellantis i od ponad roku nie wiedzą jak to ogarnąć
-
Kupiłem kiedyś aktualizacje map z mopar. Nie instalowałem wszystkich jak wychodziły. Teraz moja subskrypcja już pewnie wygasła i chciałbym pobrać ostatnią mapę na jaką mam licencję (czyli nie najnowszą, ale trochę do tyłu). Wchodzę na stronę mopar gdzie zawsze pobierałem mapy i widzę tylko kręciołek chodzący w nieskończoność. Ktoś się z tym spotkał?
Edit: Odkopałem dokumenty zakupowe i licencję na aktualizacje mam ważną do 25.08.2024 czyli jeszcze się mieszczę, ale portal do pobrania mapy mi nie działa.
-
Kręciołek oznacza, że wrzucają nową mapę. Za parę dni będzie działać i pewnie będzie już mapa 1135 :)
Także trzeba cierpliwie poczekać.
-
Cytat:
Napisał
BrzozaPL
Teraz nawet przez ASO nie można przedłużyć subskrypcji pozabierali im jakieś uprawnienia w momencie połączenia ze stellantis i od ponad roku nie wiedzą jak to ogarnąć
Dowiadywałem się u siebie w ASO (Wrocław) i mają mieć ogarniętą procedurę przedłużania subskrypcji w IV-tym kwartale tego roku.
-
Cytat:
Napisał
mathmar
Dowiadywałem się u siebie w ASO (Wrocław) i mają mieć ogarniętą procedurę przedłużania subskrypcji w IV-tym kwartale tego roku.
ASO Szczecin słyszałem o przełom II - III kwartał i dalej lipton