tedybear, marnyd4d: macie auta z 2016, może jak pisał FiatPrime jeszcze was nie trafiła wszechmądrość UE. Jakie macie wyświetlacze? U mnie na pokładzie ten gaficzny.
To jest widok strony w wersji do druku
tedybear, marnyd4d: macie auta z 2016, może jak pisał FiatPrime jeszcze was nie trafiła wszechmądrość UE. Jakie macie wyświetlacze? U mnie na pokładzie ten gaficzny.
Nawet wcześniej. Mój poprzedni C5 2010 r. też krzyczał od 3*C w dół i tak mu zostawało. A jak było około 3 to wachlował :P
A inna sprawa, że ekolodzy i UE nas wykończy tymi żarówkami i normami rozmiarów bananów:P
No i zaczęli sypać solą. I nie podoba mi się, że koła wystają obrysem za linię dolną płyty podłogowej i drzwi. Jadąc na wprost sól, błoto i kamienie walą nam w drzwi. Dźwięk nieprzyjemny i nie wróży dobrze pod kątem blacharskim.
Z bananami i innymi głupotami to jest chyba robione po to, zeby przyzwyczaić ludzi do tego, ze urzędnik w Unii moze wymyślic kazdy absurd i trzeba się do tego stosować, nawet jeśli dodaje papierologii utrudniającej rozwój. Ew badają jakimi baranami jest 90% ludzi i na jakie chore pomysły aktualnie są w stanie się zgodzić (w demokracji głosująca większość się liczy).
Co do walenia kamieniami to chyba tam nizej są głównie plastiki (przynajmniej mi jeszcze nie podrzuciło kamyka tak, zeby uderzyło w blachę, ew nie usłyszałem).
Nie zakładam tematu a ktoś wie jak wyjąć przedni zagłówek ,gdybym go wyjął i położył siedzenia to pomierzyłem i zmieściły by mi się kilka szt paneli 2,70 inaczej pojadę innym z przyczepką
Moze byc rowniez post: jak wymienic kokpit lub tapicerkę po uszkodzeniu panelami ;-). A swoja droga komu przeszkadzalo stare rozwiązanie tzn przycisk ktory z biedą ale dawał się wcisnąć palcem
tez mam ten bogatszy
Pytanie z innej beczki: chciałem się dokopać do żarówek w tylnej lampie. Moje zdziwienie jest znaczne, gdy odkryłem że wykładzina w tylnym bagażniku w miejscu odtępu do tylnych lamp jest tylko częściowo nacięta, a nie całkowicie. Czyli aby pierwszy raz dokopać sie do żarówek trzeba całkowicie naderwać wykładzinę (te takie klapki w wykładzinie małe) bo klapki są nacięte tylko częściowo. Też tak macie? Potem już klapki w wykładzinie "bibmbają" się luźno. Myślałem że są na rzepach, ale nie. To jakaś partyzantka....
to mi sie w tuptusiu nie pododba...
No tak jest.Ale da się je potem dopasować tak aby nie było widać żadnych szpar.