Ja mam sedana bez live...tak bym nie pytal...😖
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam sedana bez live...tak bym nie pytal...😖
Wiesz, niektórzy mają i nie wiedzą [emoji16]
No to na wyświetlaczu Ci nie pokaże. Zawsze mozesz zadzwonić do ASO spytać jaki był przebieg przy serwisie.
Ps. W książce nie masz wpisanego?
Chyba, że wpisali Ci tak jak u mnie, kierownik spytał jaki przebieg i wpisał to co mu podałem [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kupowal ktos olej u tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6936311421
Cena za 5L wypada zachecajaca.
Dla przypomnienia pytanie jest :
Kupowal ktos olej u tego sprzedawcy?
A nie selenia to gowno, lepiej kup cos innego itp itd ;)
Ale na forum tylko TIPO - takie istnieje - jest kolega co pracuje w ASO w Jarocinie. Sprzedaje oryginalny olej za połowę ceny. Wiem bo sam kupiłem jak byłem w Jarocinie :)
Masz mnie za idiote? Gdybys bywal na tamtym forum czesciej to bys wiedzial ze jestem tam zarejestrowany odkad mam Tipo. Pisalem do Pympka na koniec Listopada i teraz w Grudniu ale ma zawieszona sprzedaz (gdybys bywal bys wiedzial) to raz a dwa widzialem w cenniku ze ma litra za 50 zl a to drozej niz bylo (37 zl).
a to sorki bahamut - rzeczywiscie rzadko tam jestem - i nie mam Cie za idiotę - zreszta skad ten pomysl
https://www.petrostar.pl/oleje/oleje...5W-40&filtry=1
Tutaj kupiłem. W następnego dnia olej był u mnie.
Dzieki tko17 , tez zamowie bo Pympek pisal ze wysylka za 3-4 dni a za tydzien mam przeglad.
filtry też mają
Jest darmowa promocja na przegląd zimowy akumulatora i płynu chłodzącego.
Mój drugi przeglad wyniosl 608 zl + 90 za olej. Niestety nie zdazylem zamówić u Pympka gratów więc przeplacilem np za filtr kabinowy grubo 40 zl.
Dzisiaj miałem 2 przegląd.Z moim olejem i filtrami zapłaciłem 342 zł.Tak naprawdę tyle kosztowało mnie umycie samochodu i wymiana oleju.Byl to mój ostatni przegląd w ASO...
342 zl to nie duzo, jest jeszcze szereg rzeczy do sprawdzenia przy aucie nie tylko wymiana ;)
Powiem tak-nawet nie zdejmowali kół bo nie interesowało Ich gdzie są śruby zabezpieczające.Pan przyjmując samochód i widząc przebieg (9350km) stwierdził , że "nic nie trzeba robić przy takim przebiegu".Nawet filtry wymieniłem sam na co się ucieszył ;) . Na moją informację o popiskującym wiatraku wentylacji powiedział, że to muszę zrobić we własnym zakresie ale dał mi "cenną" wskazówkę , żeby tego nie robić WD-40 :) .Opinie mam już wystawiona o tym serwisie po poprzedniej wizycie po tej nic się nie zmieniło ;) .