witam tu piter mam palio weekend 1.4
To jest widok strony w wersji do druku
witam tu piter mam palio weekend 1.4
pierwszy fiat - stilo 2.4
Witam moim samochodem jest Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Ello witaam sie :P
Witam serdecznie wszystkich.
Jestem posiadaczem fiata brava 1.4 12V z 1997 roku.
Autko jest stare i czas zabrać się za remonty. Mam nadzieje że na tym forum znajdę pomoc i cenne wskazówki.
Witam wszystkich posiadaczy bolidów marki F.I.A.T ("Fehler In Alle Teile") :)...
Witam wszystkich :)
Dzien dobry. Poszukuje schematow elektrycznych Pandy 1.1 rocznik 2005
Witam kolegow i kolezanki z tej strony SC 1.1+lpg
hi
witam wszystkich Alex Palio
Witam posiadaczy Fiatów , chociaż mam Lancie to i tak jedna rodzina.Będą chciał w związku z tym korzystać z waszych doświadczeń a być może i wam pomóc
Witam wszystkich Forumowiczów! Jestem posiadaczem od ponad roku Fiata Uno Fire z '97 roku, który ma przejechane niecałe 89 tys. km. Samochód jest od nowości w rodzinie, więc na pewno nie jest kręcony ;) zajmuję się również sprowadzaniem części do Holandii. Od lipca będę mieszkał w Austrii
Dzieńdberek
Witam wszystkich klubiowiczów. Jestem u Was nowy. Posiadam Fiata Seicento pojemność 899 rok produkcji 1999, przebieg chyba dość mały na ten rok bo 110000 km. Pojawłem się u Was nie bez powodu. Noszę się z zamiarem zakupu Fiata Bravo, rocznik 2007 lub 2008. Nie wiem jeszcze jaka wersja, nie mus być to super wypas, wystarczy że klima będzie :) co do silnika zastanawiałem się nad 1.9 diesel. Potrzebuję pomocy w zakupie, rad w kwestii na co zwrócić uwagę przy zakupie tego samochodu. Zainteresowany jestem również Waszymi opiniami na temat tego samochodu, doświadczeniami z użytkowania. Oczywiście chcę tu pozostać i również w miarę swojej wiedzy udzielać pomocy zainteresowanym nią.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego popołudnia.
Witam wszystkich, jestem osiadaczem bravy 1,4 12V
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy samochodów marki FIAT ;) BRAVO 1.4 12V
Witam wszystkich posiadaczy Fiata Bravo (w różnych wersjach)
Witam
Szczęśliwy posiadacz Stilo 3D 1.8 Pb
Witam wszystkich posiadaczy fiaciorów.
Witam jestem nowy trafiłem z powodu mojego seja....
Witam wszystkich, a w szczególności miłośników Pandy :smile: