jestem w dylemacie, nie wiem właśnie czy rozglądać się za oryginalnym używanym czy wrzucić tam jakiegoś nowego podobnego "wymiarami", tylko nie wiem jaki tam będzie pasowal i jakiego szukać :roll: może ktoś coś podpowie ?Cytat:
Napisał lukq
To jest widok strony w wersji do druku
jestem w dylemacie, nie wiem właśnie czy rozglądać się za oryginalnym używanym czy wrzucić tam jakiegoś nowego podobnego "wymiarami", tylko nie wiem jaki tam będzie pasowal i jakiego szukać :roll: może ktoś coś podpowie ?Cytat:
Napisał lukq
z reguły tak jest, że znajdują się na zewnętrznym serwerze, fotosik imageshack czy podobnym, a na naszym forum odnośniki i miniaturki ;-)Cytat:
Napisał ciril
jednak jak masz całą baterię takich miniaturek (jak wyżej) a twoje łącze internetowe jest liczone w kilo a nie w megabitach (256) to jednak chwilę schodzi zanim się nawet taki miniaturki załadują. a strona przy tym skacze i nie daje się czytać.
umyte auto, szyby wew i zew, zatankowany na full :) wyplakowany w srodku oraz zew elementy plastikowe :D....świeci się jak psu... :P
A ja dziś urwałem lewe lusterko :? Po obu stronach szły sobie dwie osoby. Prze de mną jechał kumpel laguną a przed kumplem matiz. Kumpel wyprzedzil matiza bo strasznie wolno jechał to ja za nim i wyszlo tak ze po bokach dwie osoby a po srodku ja i matiz. Wcale nie widziałem dziewczyny z lewej bo kumpel przy wyprzedzaniu mi zasłonił. No i uderzyłem dziewczynę w rękę lewym lusterkiem. Po prawej za matizem szła nauczycielka z mojej szkoły :lol:
Na szczęście nic się nie stało tamtej dziewczynie.
ktoś ostatnio pisał o kontrolkach, zrobiłem przykładowe foto jak to wygląda u mnie, ( tam gdzie żółte kółko też coś się pali, ale uciekło ;-) )
kontrol
Dziś wymieniłem przednią szybę w Sienie w firmie Polington znajdującej się w Lublinie. Cena to 300zł za nową szybę i montaż więc myślę że się opłaciło.
Jadę sobie dziś po mieście, dojeżdżam do gościa w korku bo czerwone światło się świeci i widzę na jego tylnej klapie, że mi się żarówka od światła mijania przepaliła, po stronie kierowcy. Już byłem szczęśliwy, bo po poprzednim właścicielu został niezły patent w lampie, mianowicie żarówka mocowana blachowkrętem :/ Pod domem zabrałem się za wymianę, jakieś 20-30 minut nie moje, głodny jak cholera, bo zaraz po pracy, zły bo dojście kiepskie, a kąt wkręcania wkrętu przyjemny, nad życie po prostu. Podłączam masę... i mi się ku*wa ułamało to mocowanie masy, myślałem, że padnę jak to zobaczyłem. Już mi te reflektory tyle krwi napsuły, bo to ani świecić nie chce, połamane czy poukręcane zaczepy miały, tyle się musiałem namęczyć żeby je ustawić, podkładki, nie podkładki, klejenie i tu jeszcze taki zonk. Jakbym to widział przy zakupie to odrazu zbitka na nowe reflektory... Wróciłem do domu na turbie, normalnie jak szerszeń zły, allegro... Znalazłem soczewy po rozbiórce Marei, po zdjęciach widać że naprawdę fajny stan, europejskie, oryginalne. Zdam relację po montażu, jak świecą i wogóle. Pozdrawiam
poprawi Ci się jakoś światła tylko pamiętaj o postojowych trzeba przerobić,ale jest o tym temat na forum.Cytat:
Napisał luca89cn
Ja dziś powróciłem z wyprawy morskiej ;-) Żeby nie te mrozy było by całkiem przyjemnie, Stan morza od 4-6 a czasem 1-3 Botforta ;-P
Równiutkie 180,- licznikowe na obwodnicy Chujnic udało mi się dzisiaj wycisnąć po prostym, gdyby było z wiatrem i z góreczki, to byłoby troszkę więcej, tym bardziej, że jeszcze odrobina luzu była :)
lukq, wiem wiem, soczewki już świecą ;)
przemalowałem fiaciora na biało...
za pomocą trasy 500km w osolonym świecie...
a taki był fajny czarny :lol:
http://images35.fotosik.pl/463/852345ed00841142med.jpg
http://images37.fotosik.pl/602/112d1261cae7b710med.jpg
a ja kupiłem samochód.
i dlatego ostatnio prawie mnie nie było. jeszcze tylko odbiór go mnie czeka bo muszą papiery z przetłumaczenia wrócić do kolesia. :D
a cóż zakupił, czemu się nie chwalisz
Łukasz czym się chwalić to "tylko" Nowe Bravo 1.9 M-jet 120KM z klimatronikiem :P