Cześć!
Można prosić a aktualne linki do pobrania wersji 1055 i licencji? Gdzieś pewnie jest w tych 56 stronach, ale wolę mieć pewność co do działania, Swoją drogą warto to wrzucić do pierwszego posta dla kolejnych "pytaczy" ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć!
Można prosić a aktualne linki do pobrania wersji 1055 i licencji? Gdzieś pewnie jest w tych 56 stronach, ale wolę mieć pewność co do działania, Swoją drogą warto to wrzucić do pierwszego posta dla kolejnych "pytaczy" ;)
Cześć
Dostępna aktualizacja map 1100
https://download.tomtom.com/cs/vp2r/...TTC-1105.2.zip
najnowsze mapy
Tylko pobrać wystarczy i na pendrive wgrać? Czy musze coś do pobrać jeszcze? Nie chce uszkodzić systemu. Mam mapy z 2016 chyba, te co były najpierwsze, i to jakaś licencja jest potrzebna? (Czytałem kiedyś ze każdy vin ma swoją...) Czy po prostu system zassa nowe mapy bez problemu? Dodam ze to UCONNECT 5 (system tez nie był nigdy aktualizowany, jakby ktoś miał aktualizacje najnowszą oraz instrukcje jak wgrać to byłbym wdzięczny za podesłanie)
Cześć
Dostępna aktualizacja map 1110
Aktualizacja jest dostępna za pieniądze.
Ja już pobrałem mapy 1110 i zainstalowane w aucie.
Brawo dziś to zrobię
Pozdrawiam Łysy13 [emoji106][emoji41][emoji106][emoji594][emoji602][emoji1200][emoji1132]
Chciałem wykupić licencję na kolejne 3 lata ale cena zaskoczyła lekkie przegięcie 880 PLN
fiat bielsko 1200 :lol: Ale gość mówił żeby bezpośrednio od tomtoma kupić bo jest sporo taniej. Ktoś słyszał o takim rozwiązaniu ?
Panowie, możecie dzwonić pod ten numer do PolCaru 693 505 516.