Hej, jestem użytkownikiem kolejnego już fiata. Sprzęt się sypie zgodnie z planem panów z Turynu, a przeprowadzanie napraw jest sprzeczne z zasadami logiki i intuicją. Tym razem mam w garażu stilo 2.4 oraz fiata 500. Mieszkam i pracuję w Olsztynie.
To jest widok strony w wersji do druku
Hej, jestem użytkownikiem kolejnego już fiata. Sprzęt się sypie zgodnie z planem panów z Turynu, a przeprowadzanie napraw jest sprzeczne z zasadami logiki i intuicją. Tym razem mam w garażu stilo 2.4 oraz fiata 500. Mieszkam i pracuję w Olsztynie.
Witam wszystkim na tym zacnym forum, posiadam Fiata Linea 2009 1.3 mjt . Pozdrowienia także dla kolegów z LKP.
Witam wszystkich
Witam Wszystkich.
Jestem Nowy, często przeglądam forum jednak nigdy się nie logowałem.
Niestety, a może stety życie zmusiło mnie do zalogowania.
Po niefortunnym rzucie kluczykiem od Stilo przestało czytać immo i teraz muszę coś pokombinować.
Jeszcze raz witam wszystkich i zaczynam działać.
witam wszystkich
Witam serdecznie,
jestem nowy, jednak mam nadzieję, że już wkrótce się to zmieni i częściej będziemy się "widywać" na forum.
Pozdrawiam.
Cześć witam wszystkich forumowiczów.
Witam forumowiczów.
Witam Wszystkich!!! Jestem tu świeży ale mam nadzieje na długo zagoszczę ;-)
Witam wszystkich - od około miesiąca jestem posiadaczem fiata Marea weekend 1.9 JTD z 2000 roku.
czesc witam wszystkich
Witam wszystkich
witam fiacików
Witam wszystkich, dopiero co kupilem swoja kropke dla zony, mam nadzieje, ze znajde tutaj wiele przydatnych informacji.
pozdrawiam Mariusz
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Witam. Trochę błądzę, ale widzę światełko w tunelu.
Witam ;)
Nowy w Fiacie - Stilacie.
Witam :)
od roku szczęśliwy posiadacz fiacika
Witam wszystkich! Jak pamietam zawsze miałem Fiata, zaczynałem od dwóch Maluchów potem było CC 700, Tipo 1.9, Bravo 1.9 JTD, a teraz mam Sedici 1.9 takiego japońskiego Fiata hehehe ;)
Witam Wszystkich Fiatowiczów i pozdrawiam :piwko: