To jest widok strony w wersji do druku
-
witam jestem nowy na forum mam nadzieje ze wielu rzeczy sie tu dowiem i w wielu bendę mógł pomóc
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
witam jestem nowy na forum mam nadzieje ze wielu rzeczy sie tu dowiem i w wielu bendę mógł pomóc
-
witam serdecznie wszystkich
-
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od 1,5 miesiąca jestem właścicielem Palio weekend z 98 roku z silnikiem 1.6 16V z podtlenkiem LPG. NIestety okazało się, że auto miało sporo wad ukrytych, które wyszly dopiero przy wymianie rozrządu ( dzięki serwisowi z Jedlni -letnisko, o którym dowiedziałem sie tutaj :) ). Autko jest drugim w rodzinie i służy mi wyłącznie na dojazy do pracy ( 65 km w jedną stronę ). Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się je utrzymać do końca jego dni.
-
Witam, właśnie się zarejstrowałem, Na imię mi Kamil pochodzę z Płocka, od 3 lat posiadaczem jestem Punto mk1 o pojemnosci 1.1 wersja S ( Produkcja włoska - ele szyby szyberdach tunel srodkowy)
Pozdrawaiam
-
-
Witam wszystkich:redface:
-
-
Witam wszystkich forumowiczow. Wlasnie dolaczylem.
-
Cześć! Z tej strony Piotr z Łodzi. W czerwcu zakupiłem Stilo multiwagon w wersji 1,8. Mam nadzieję podzielić się w miarę moich skromnych możliwości swoją wiedzą i służę pomocą.
-
dzien dobry tez jestem nowy
-
Ja też witam użytkowników kFiatków (jak mawia moja żona)
-
Witam Wszystkich Miłośników Włoszczyznych i ich kapryśności:lol:
-
Witam. Jestem nowym uczestnikiem. Posiadam Lancie Lybre 1.6, 16V 2000r. Niesamowicie zadbana ale trochę ECU głupieje :)))
-