Na przyklad tak :) ;)
https://www.facebook.com/10366549663...4915191263934/
To jest widok strony w wersji do druku
Na przyklad tak :) ;)
https://www.facebook.com/10366549663...4915191263934/
Dziś byłem w serwisie w Krośnie i zapytałem o przegląd Tipo po 15kk. Cena jaką Panowie podali to 600zl.
Serwis po pierwszym roku w Stalowej Woli 450zl brutto w tym: ogólne sprawdzenie, uzupełnienie płynów i serwis olejowy.
Ceny z Katowic, pierwszy przegląd po 15kkm (T-Jet,LPG)
Załącznik 34803
Poz.2 - wymiana oleju i filtra za 125PLN.. Fajne ceny ;)
no właśnie. Mi wymieniają za 3 dychy (oczywiście nie ASO) a jak u nich biorę olej to gratis.
Hmmm...do T- jeta wchodzą 4 litry oleju? Wydawało mi się, że 2,9 l...chyba ,że oddali resztę.
Do pustego układu z filtrem dokładnie 3,4 litra na max.
U mnie w T-Jet weszło 3l także chłopaki mają 1l na lewo ... podjedź do nich i powiedz że zapomnieli ci zostawić ten litr na dolewkę w bagażniku a dopiero teraz się zorientowałeś że go tam nie ma :-)
Jak wlejesz 3 l oleju to na bagnecie będzie około w połowie skali. Ten 4 litr powinni Ci zostawić na dolewki zwłaszcza, że za niego zapłaciłeś.
A ile wam weszło do 1.4 bez turbiny? Mi jak mierzyłem strzykawką 3l i 150ml do pełnej skali (oczywiście filtr napełniony)
Mi właśnie też wlaki ino 3 litry, zapłaciłem za 4l. Zgłosiłem usterkę silnika, że wchlania olej to dostałem ten 1l oleju, przeprosiny i darmową robociznę podczas przeglądu na 30k
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A oni z beczki tego oleju nie leją?
Jesli tak, to powinno być na fakturze 3.5 litra, jeśli z pojemnika 4l, to powinni oddać pojemnik z pół litrem.
Ja się wybieram 23.02.19 na pierwszy przegląd olej,filtr oleju, powietrza, kabinowy(bocha) przez słuchawkę powiedział 370 - 400 Połaniec.
Za sama robociznę chyba?
Panie Marcinie weź Pan edytuj ten swój wpis i przeproś pana Qvadrata ;-)
Lepszy Power Gamoniu to tak się w slangu młodzieżowym rozwija skrót LPG, a nie wycieczka osobista do Ciebie ;-)
i jest to po prostu podpis w stopce :lol: