To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
mirej
...Orginały 1060 poszły OK..
Posiadasz jeszcze aktualizacje do swojego samochodu czy robiłeś aktualizację map już na wygasłej subskrybcji?
Z ciekawości sprawdzałem status usług live dla mojego tipo i okazało się, że zostały przedłużone do 03/2022.
Fajnie bo w sumie dużo korzystam z fabrycznej nawigacji, ale fajnie byłoby mieć aktualne mapy. Teraz mam chyba 1050 a gdzieś na pendrive czeka 1055.
-
-
Musze dziś w końcu zaaktualizować firmware (planuje wrzucic 23,00,69,00) systemu uconnetc a potem wgrać jakąś mapę. Pytanie brzmi czy wgrywał ktoś nowe mapy 1055 na bardzo stare, mam chyba 1011 (nie ruszane pare lat) czy wgrywać najpierw 1040 czy szukac cos wczesniejszego ? kiedys chyba ktos wrzucal jak to robi ASO i oni wgrywali tak po kolei, a nie od razu jedna z nowszych
-
Brylancik to wgrywanie po kolei to chyba było przy aktualizacji firmware radia.
-
Aha ok dzięki to wybralem ten firmware w sumie najpewniejszy i nie najnowszy
-
Firmware wlazł w 20 minut, teraz kolej na mapke, oby też bez udupienia navi ;)
Użyłem pendrive SanDisk 64GB poszło OK, teraz znalazłem jakąś instrukcje że zalecają max 32 GB ale widocznie z większymi tez działa
-
Cytat:
Napisał
mechanizator9
Witam również mam problem z aktualizacja z 1055 do 1060 błąd 0xb57000, mam ważną subskrypcje do kwietnia 2021 a mój plik licencji wygląda tak samo jak z postu 572 kolegi mechanizator9 więc wątpię żeby plik licencji był jakoś powiązany z samochodem.
-
Jeżeli licencja ważna to coś źle musisz robić. Odsyłam do postu nr 1 w tym wątku. Przeanalizuj czy popełniasz błąd, jak nie to może masz jakieś stare firmware w radio.
-
Aktualizowałem dziś mapy z 1011 do 1055, szybki pendrive USB 3.0 trwało to ponad 1h 20 min ale weszło pomyślnie ;)
-
brylancik a masz jeszcze licencje?
-
Nie mam, pobrane z forum. To jest ta ostatnia póki co działająca, 1060 juz niektorym nie wchodzi
-
A nie doczytałem. Też mam tą ostatnią 1055 i weszła za 2 razem.
-
Cytat:
Napisał
zimzia
Witam również mam problem z aktualizacja z 1055 do 1060 błąd 0xb57000, mam ważną subskrypcje do kwietnia 2021 a mój plik licencji wygląda tak samo jak z postu 572 kolegi mechanizator9 więc wątpię żeby plik licencji był jakoś powiązany z samochodem.
Cześć
Mam to samo. Dzwoniłem do FCA i usłyszałem, że w systemie widnieje, jakoby moja licencja już się zakończyła. Weryfikują. Dzwoń i zgłaszaj. 00 800 3428 0000.
-
Cytat:
Napisał
mechanizator9
Jack z linku który wcześniej wrzuciłem nie możesz pobrać? Ten ostatni link to licencja.
Dear Jack and hello to everyone, i come from italy and that's why i write in english. I have tried to modify the xml files with success, but the problem is when i repack the map, some bytes will be added, and when i try to put in the usb i receive the message error (maybe the repacking with winrar is incorrect), The solution will be, after removing the item of copy protection in the xlm, to repack in a correct way. There is somebody knows ho to do? Thank u.
-
Witam wszystkich,
Uprzejmie poproszę o udostępnienie aktywnego linku do mapy i licencji 1055. Fabrycznie mam 1025, a pobrana ze strony MOPAR 1060 nie daje się zainstalować - błąd [0xb57000] - "błąd mapy, pobierz ponownie" (próbowałem już różne peny i formaty plików). Może uda się z ostatnią mapą ze wspólną licencją?