Dzięki zamówione:)
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 42996
:smile: coś o 1.4 95 KM hehe
Czy ktoś jeździ może trasa, autostrada A2 na odcinku Warszawa Poznań? Czytam na temat tych opłat i lekko zbaraniałem... Odcinek zarządzany przez GDDKiA od Łodzi jest już bezpłatny, tak? Nie trzeba żadnej aplikacji instalować, po prostu jedzie się omijając bramki? Dalej jakoś od Konina jest autostrada Wielkopolska, tam normalnie na bramce mogę wziąć bilet i zapłacić na wyjeździe? Wiem że drogo, ale w zasadzie nie mam alternatywy, bo muszę sprawnie, czyli szybko dotrzeć z Wawy do Poznania. Nie w chodzi w grę zjazd na bezpłatne odcinki bo po nocy po prostu nie opłaca mi się jechać krajowkami
Ostatnio zaczął dość bardzo skrzypieć mi tunel środkowy w okolicy sterowania klimatyzacją. Jak to jest montowane tu przy lewarku lub jeszcze głębiej żeby dokręcić co potrzeba lub wymienić spinki a bardziej nie rozruszać ;)
Edit:
Znalazłem, było coś na forum
Załącznik 44052
Czy ktoś ma sposób na wypięcie takiej złączki paliwowej przy pompie common rail? Naciskanie, odciąganie guzik daje, siedzi dalej jak diabli - aż sam już zgłupiałem bo takich przebojów nie miałem.
https://allegro.pl/oferta/szybkozlac...GFWWVBJ3_JS2uq
Druga kwestia:
Czy da się jakoś podmienić taką złączkę? Pękł mi jeden zatrzask, przewody paliwowe (takie dosyć sztywne czarne).
Miała być przyjemna praca w weekend...
Obawiam się że z tym możesz mieć problem, miałem gdzieś do czynienia z czymś podobnym, i raczej jeśli mnie pamięć nie myli, to bez rozwalenia się tego nie dało rozbroić...