Witam ! Jestem od niedawna posiadaczem Fiacika Ulysse 2.1 TD 98 rok. Fajne autko :) Jak na razie polecam wszystkim :)
remiq
To jest widok strony w wersji do druku
Witam ! Jestem od niedawna posiadaczem Fiacika Ulysse 2.1 TD 98 rok. Fajne autko :) Jak na razie polecam wszystkim :)
remiq
Cześć, niedawno kupiłem bravo 1.9td 100hp, jest fajne hehe
Witam
Dziś stałem się (mam nadzieję, że szczęśliwym) posiadaczem Marysi Weekend 2.0 20V HLX. Póki co autko mi się podoba, fajnie wyposażone, drapieżny dźwięk silnika no i kombi a to się przy małym dziecku na pewno przyda. Mam nadzieję, że będę tutaj częstym gościem (bynajmniej nie w sprawach porady przy awariach;))Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich odwiedzających tę stronę. Właśnie się zarejestrowałem jako posiadacz Fiata Brava licząc, że znajdę tu wiele pożytecznych informacji na temat tego auta. A może zdzrzy się tak, że i ja pomogę komuś rozwiązać problem...
Pozdrawiam, Marek
Witam wszystkich forumowiczów :D
witam unomaniaków i reszte fiatowców.
Witam użytkowników fiata, w szczególności fiata bravo
Witam wszystkich użytkowników Fiatów
Witam wszystkich :lol:
Witam wszystkich :)
witam wszystkich forumowiczów
witam wszystkich, klania sie Jorzik
witam
Witam kolegów.
ODrazu zawracam sie z prośbą do deejay, jorzik, snakeman1, o poprawienie miejscowosci na zgodną z regulaminem :)
Witam wszystkich fiatmanów ;) ja sem pandomaniak :)
Witam wszystkich jestem tu od 5min hehe licze ze sie poedukuje i wymienie wrażeniami jak co walic na gg niedawno kupiłem bravo jednak sproawdzone to nie pojezdze jeszcze z miesiąc:(
Powitać wszystkich na forum.Posiadam Bravo 1,9TD 75HP od 7 lat.A od 4 dni Lancie Lybre 2,4JTD.Pozdrawiam
witam wszystkich forumowiczów.
przywitać trzeba to trzeba;)
witam;)
:D