Niestety to moduł z przyciskiem jest przykrecany na śrubke a zaślepka jest na 4 zatrzaski z czego nie wiem czemu 3 są u mnie uszkodzone :(
https://zapodaj.net/images/02159d3ef6a02.jpg
To jest widok strony w wersji do druku
Niestety to moduł z przyciskiem jest przykrecany na śrubke a zaślepka jest na 4 zatrzaski z czego nie wiem czemu 3 są u mnie uszkodzone :(
https://zapodaj.net/images/02159d3ef6a02.jpg
Ja bym to przykleił czymś elastycznym np butylem na suszarkę. W razie czego można to rozkleić a przynajmniej bez luzów jakie są na zatrzaskach.
Mam pytanie - czy wam rdzewieje bagażnik?
Właśnie zauważyłem, że nad ramka od rejestracji. Na spawie, obok guzika otwierania bagażnika wyszła mi rdza.
To podlega gwarancji?
Jak masz wszystkie przeglądy podbite to możesz zgłosić chociaż na perforacje gwarancja już się chyba skończyłaâŚ
Może ktoś miał podobnie, przy skręcie kół w lewo, jak samochód sie pomału toczy plus jakieś nierownosci, czasem przy ruszaniu na wprost słychac hałas skrzypienia, jakby nadkole wydawało dzwięk ale nie jest uszkodzone, nie odstaje. Gdzie szukać spręzyna amora czy cos innego? Ktoś ma jakiś ponysł? Auto bylo ostatnio na stacji, caly zawias w porzadku z amorami, choc moze od tamtego czasu cos sie zjebało ;)
Raczej nie sądzę aby się coś popsuło (nie zjebało- bo kolejne ostrzeżenie dostanę), muślę że to łącznik. Jestem na etapie ich diagnostyki u siebie, i wiem że taki wyjęty u mnie z auta przy ruszaniu jabłkiem- sworzniem wydawał dźwiek jakby skrzeczał, albo skrzypiał, poczytaj wątek o łącznikach i może zastosuj mój tani sposób na ich modernizację....
A taki łącznik jak skrzypi na aucie to dźwięk taki się rozchodzi, jakby w aucie coś pękało...
Ehh ale to są te nowe JGRy które mają nie wiem czy 2 miesiace i jakis symboliczny nalot :( po powrocie z urlopu musze to zobaczyc. A jaki sposob masz? Psikanie tego sworznia jakims preparatem?
No napisane masz dokładnie wyżej w dziale zawieszenie, jeszcz dziś go uzupełniałem.... ostatnie wpisy.....
Coś mi ten nowy Mercedes przypomina i ... lepiej się czuję :)
Załącznik 42112
Znaczy Niemcy zaczęli małpować sylwetki od Włochów....:smile:
Witam, koledzy podpowiedzcie którą stroną założyć podkładkę korka oleju. Wycięciem do miski czy do korka. Nie jest to Fiat, ale może pomożecie. Z góry dziękuję.Załącznik 42339
Poszukuję od jakiegoś czasu dobrze świecących żarówek H4, może macie coś sprawdzonego ?