To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Cytat:
Napisał
bravaj
Pisałem już Kupiłem w styczniu 5tego , trochę fuks byłem z Szwagrem po odbiór 500X i gdy czekaliśmy na wydanie okazało się że gość który zamówił i skonfigurował pod siebie auto nie dostał kredytu, a że byłem na kupnie... kolor i wyposażenie spasowały dobra cena była i odbiór po 20stym to wpłaciłem zaliczkę.
Dzięki. Nie doczytałem.
Jeszcze raz szerokiej drogi.
-
Cytat:
Napisał
bravaj
Dziśiaj byłem na wstępnych oględzinach i po dokumenty, jutro rejestracja odbiór i w drogę :yahoo:.
Widzę brak czujników cofania. Masz kamerę? Jeżeli nie, to masz doświadczenie w parkowaniu sedanem bez wspomagaczy? ;-)
-
-
Bravaj, na dniach będzie ode mnie poradnik o kamerkach wraz z montażem, także powinienem pomóc
-
Ridi, czekam z niecierpliwością :food:
-
W skrócie, monitorek 7 cali na lusterko a kamerka idzie na klape, u mnie wszystko po kablu i dla obu zasilanie brane z światła cofania, kamerka plus monitor razem biorą do 550mA czyli bez problemu zadziała.
-
Ridi może jakiś manual skleisz?
-
Jestem w jego trakcie, będzie wszystko krok po kroku
-
Cytat:
Napisał
Ridi
Jestem w jego trakcie, będzie wszystko krok po kroku
Pasuje tylko żeby Administrator utworzył dział Manuale
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
bibi
Czekam na fotki
No i fotki :
Załącznik 26345Załącznik 26346
Dodatkowo nakleiłem naklejkę klubową :
Załącznik 26347
-
Też zamówiłem nakładki na progi w ASO :) 157,70 zł z montażem :)
-
Te nakładki, tzn. Ich długość to trochę nieefektywna jest, z tyłu to ledwo je widać.
-
Cytat:
Napisał
Regicide1
z tyłu to ledwo je widać.
Tak to prawda, z tyłu próg jest prosty tylko na krótkim odcinku i dlatego taka krótka nakładka.
Za to z przodu wyglądają kozacko :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
157,70 zł z montażem
Ja je zamontowałem samemu - prosta sprawa :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Ja je zamontowałem samemu - prosta sprawa
Wiem że banalna sprawa ale zamontują z pozostałymi dodatkami które zamawiałem :) Odbiorę już z przyklejonymi! Obawiam się tylko że będzie pod nie włazić gnój i gromadzić się na obrzeżach.
-
Cytat:
Napisał
ZAFFERANO
Obawiam się tylko że będzie pod nie włazić gnój i gromadzić się na obrzeżach.
Ale ta nakładka jest jakby zespolona z progiem, także nie pracuje, nie wygina się, nie dociska się mocniej do progu podczas jazdy, także spokojnie. Przy myciu
na myjni bezdotykowej samoobsługowej ten brud się powinien wymyć.