Dziękuje Zielony ;-)
---------- Post dodany o 21:16 ---------- Poprzedni post dodany był o 21:10 ----------
Myślałem jeszcze o takim ŁOŻYSKO KOŁA PRZÓD SKF FIAT MAREA W-WA (1633895421) - Aukcje internetowe Allegro
To jest widok strony w wersji do druku
Dziękuje Zielony ;-)
---------- Post dodany o 21:16 ---------- Poprzedni post dodany był o 21:10 ----------
Myślałem jeszcze o takim ŁOŻYSKO KOŁA PRZÓD SKF FIAT MAREA W-WA (1633895421) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli chodzi o SKF to niby wypas jak by nie patrzeć.Nie wiem czy sam będziesz go wymieniał ale jazda jest z wyjęciem czujnika od ABS-u ze zwrotnicy.Kupa WD-40 i kręcenie nim prawo-lewo.
Usunąłem CI avatar bo był paskudny!!
Nie wiem czy znajdę znajdę czas na wymianę, a co było nie tak z moim avatarem?
lukq avatary wszystkim zniknęły, bo prezes cos namieszał ;)
Hehehee to był mały wkręt http://autokacik.pl/images/graemlins/palacz.gifhttp://autokacik.pl/images/graemlins/palacz.gif
No i jeszcze ten PW, że goła laska:> coś mi jednak nie pasowało bo Michał pisał, że usunął folder przez pomyłkę. Oj Tomek.... wkręt udany.
Haha ;) Widzę, że się chłopaki bawią odpowiednio ;)
lukq przez tego lisa, kota czy co to tam masz teraz nie mogę Cię jakoś skojarzyć ;)
Witam,
Dawno mnie nie bylo na forum (wesele i inne życiowe problemy). W sobotę bylem u teściów i udało mi sie wymyć maryśkę i porobić kilka fot, dorzucam.
Marysia ma juz 190kkm na liczniku bezawaryjnej jazdy w tym albo następnym tygodniu wymieniam olej i resztę rzeczy (filtry)
Załącznik 685Załącznik 686Załącznik 687Załącznik 688Załącznik 689Załącznik 690Załącznik 691Załącznik 692Załącznik 694Załącznik 695Załącznik 696Załącznik 697Załącznik 698Załącznik 700
kolejne, przepraszam za jakość Wszystkich, telefonem robiłem.
Załącznik 701Załącznik 702Załącznik 703
Nie no świetnie się prezentuje, lakierek pierwsza klasa, naprawde ładna :D tylko naklejki zaktualizuj :lalala:
Kiedy to wesele macie :?: (może byc na PW) ;)
Zdjęcia mam w lepszej rozdzielczości na kompie i tel, ale szkoda mi miejsca na serwerze ;-) dlatego zmniejszyłem.
Dziękuj za miłe słowa.
Wesele 10 Września ;> więc tuż tuż
Ban! A gdzie naklejka FKP? Na takim ładnym aucie musi być lepa! :D
A mi się nie podoba.. Ogarnia mnie zazdrość! ;)
Nie no oczywiście rewelacja - jest śliczna!!
Będzie, będzie, jak przyjdę do Torunia, od razu odklejam z Lancii i kleje na swoją Marejke :PP
Rozmawialiśmy chyba właśnie o tym na zlocie, ale byliśmy po piwkach więc może nie pamiętam albo coś mylę.
Ładnie tylko co to za felunek masz taki wypasiony :lol:
Dziękuje. Felunek jest kozacki :P ori Fiat. W planach od dłuższego czasu są alu, lecz wesele pochłania większość gotówki, mam nadzieję, że zacznę inwestować tak jak chce w maryś, bądź może zamienię na inny model Fiata ;-)