Rok temu był w górach, zaś dwa lata temu w Mikorzynie k. Konina (Wielkopolska).
To jest widok strony w wersji do druku
Rok temu był w górach, zaś dwa lata temu w Mikorzynie k. Konina (Wielkopolska).
no to mi chodziło o ten w Bukowinie Tatrzańskiej... :)
koło białki tatrzańskiej :lol: :lalala:Cytat:
Napisał blondas
ups ale gafa :sciana:
w grudniu kupilem fiata, dzisiaj zarejestrowalem sie na FF, al e na najblizszy zlot nie wyrobie sie :/ szwagier przyjezdza na weekend majowy.. natomiast bede sie juz szykowal na przyszloroczny zlot, bo chyba warto poznac ludzi, ktorzy ze mna dziela los wlasciciela fiata ;)
pozdrawiam
hehehehehehe....zabrzmiało jak byśmy mieli za 2 tygodnie wyginąć :D :lol: ;DCytat:
Napisał bombel
a mialo zabrzmiec tak, ze fiaty to dosc specyficzne auta. co sie z tym moze wiazac- ich wlasciciele tez ;)
PS. widze po sobie ;D
No cos w tym jest :DCytat:
Napisał bombel
No do zlotu coraz blizej ;)
zeby nie zasmiecac tego tematu zycze tylko udanej imprezy! 8)
Witajcie jest jeszcze miejsce odnosnie noclegu?? Ponieważ jak spodziewałem sie wcześniej nie dostane zaliczki w pracy tak wiec gotówke mogłbym wpłacic dopiero 20 Kwietnia (Nawet 100% nie robiło by mi to różnicy) prosze o odpowiedz bo musze jeszcze wolne w pracy zarezerwowac :)
dawaj pod namiot tak jak ja:)
nie no ja sie wybieram w 4 osoby ;p
ja mam namiot 6 osobowy :) jak cos :)
[size=2][ Dodano: 2010-04-11, 15:15 ][/size]
z osobnymi sypialniami zeby nie bylo w srodku mozna stolik postawic wystarczy aby nie padalo i bedzie bajeczka:)
Są jeszcze wolne miejsca.
w jakich kwaterunkach sa te wolne miejscowki miszko ?
Na 100 % namioty ;)
a czy ktos sie jeszcze pod namiocik wybiera tak jak ja ??
Z tego co mi wiadomo, osoby zajmujące się kwaterowaniem osób dzisiaj domawiały (lub wczoraj) jakieś pokoje. Tak więc domówione miejsca są to takie same miejsca jak reszta.
Rozumiem BS, że na 100% pod namiot wpadasz?
miszko, niestety nie mam kaski na kwaterunek ... a pod namiot wiadomo zawsze taniej :)
Panowie, jak wymienię tuleje wahaczy to pojawię się 1 maja wieczorkiem. Nocleg w bagażniku :)