To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał shrek74
A mianowicie, czy ten programik co jest do ściągnięcia z torrenta to jest najnowsza wersja.
ePer Alfa Fiat Lancia ed40 (2008) [PL]
W miarę nowa wersja, jaka jest najnowsza to mozesz sobie sprawdzić na stronie fiata bo tam podają kolejne edycje. Natomiast jesli nie masz wozu z najnowszej produkcji to w zasadzie nie ma sensu szukania nowego epera bo nic się nie zmienia w starych modeleach, dopiero po iluś tam latach produkcji czasem pojawiają się nowe numery częsci które zastępują stare.
-
hej dzięki za ten program ePer jest super!! nareszcie mogę zobaczyć ile kosztują cześci do punciaka mojej dziewczyny. :)
-
Masz rację.
Jednak jak przeglądałem te ePery online to tam nie w modelach samochodu Albea, którym jeżdżę.:/
A może moje pytanie powinno brzmieć, od jakiego modelu Fiata pasują części do Fiata Albea :?: :?:
A konkretnie chodzi o przednie zawieszenie.
Czy są takie części jak tulejka wahacza jako część zamienna czy należy kupować cały wahacz?
Jakiej firmy są najtańsze części zamienne i jakościowo najlepsze :?: :?:
Bardzo proszę o podpowiedź z góry gorąco dziękuje.
-
Albea to przecież nic innego jak Siena po lifcie.
Tuleje metalowo gumowe są wymienne.
-
Cytat:
Napisał Hipo
Albea to przecież nic innego jak Siena po lifcie.
Tuleje metalowo gumowe są wymienne.
Pewnie moje pytania będą dla was bezsensowne i banalne. :/ Jednak tyle jest modeli i typów części, że ja się w tym gubię. :( Wiem, że w serwisach szukają po numerach nadwozia. Możecie mi podać kilka rad, w jaki sposób trafnie znaleźć odpowiednią część, jeśli się na tym człowiek nie zna. Wiem tylko od mechanika, że mam do wymiany tulejkę wahacza przedniego prawego.
Czy przy tulejkach ma również znaczenie która to strona samochodu??
[size=2][ Dodano: 2008-11-24, 21:52 ][/size]
Jeszcze jedno.
Odnośnie programu ePer z torrenta. Plik doszedł, ale nie jako obraz płyty tylko jako plik exe. Po kliknięciu i podaniu hasła rozpakował się. Jednak w katalogu, w którym się znajduje również nie ma obrazu płyty, którą można by podłączyć do wirtualnego dysku. W żaden sposób nie, moge go uruchomić, jest tam plik YASU.exe podany w instrukcji jednak nie jako obraz ale plik w jakiś sposób skompresowany. Klikam na niego, po czym zgodnie z instrukcją CLOAK, ale nic się nie dziej może coś źle zrobiłem proszę o podpowiedź.
[size=2][ Dodano: 2008-11-24, 22:12 ][/size]
Jejku to jeszcze raz ja.
Ponieważ nie udało mi się odpalić tego ePera co ściągnąłem wszedłem na online i po numerze nadwozia znalazłem wachacz. Jednak nie widzę tam w tym wykazie tulejki jako części zamiennej. Może ktoś kto się zna może mi pomóc i zobaczyć czy występują gdzieś w zamiennikach te tulejki jako cześci zamienne. Link do wachacza. http://77.251.11.230:7080/navi?ENGIN...OD=0&DRW_NUM=1
-
Po rozpakowaniu otrzymasz katalog. W głównym katalogu będziesz miał plik obrazu. Możesz go podmontować programem do montowania płyt np. Daemon tools. Dodatkowo będziesz miał w tym katalogu podkatalog z programem YASIU. Wpierw montujesz płytę pod wirtualny napęd. Instalujesz ePer. Po instalacji nie uruchamiasz ePera, a odpalasz program YASIU, wciskasz CLOAK i dopiero wtedy uruchamiasz ePer.
A co do wersji to jest to najnowsza wersja jaka jest dostępna w sieci (i działająca).
-
Zupelnie z innej beczki:dwa przydatne linki dla posiadaczy marea.Naprawde fajnie zrobiony manual.Niestety po czesku ;) W razie czego moge pomoc z tlumaczeniem ;)
http://rs210l32.rapidshare.com/files...AREA.part1.rar
http://rs19cg2.rapidshare.com/files/...AREA.part2.rar
-
Mnie sicganie zajelo 1 dzien takze dzieki wszystkim seedujacym i pzdr
-
dziwna sprawa :( po sprawdzeniu cen w eper online poszedlem do servisu fiata i podali mi inne ceny? czy w servisach maja inne cenniki, czy moze fiat przelicza ceny wg kursow walut?
-
Ceny w eperze są orientacyjne, przedewszystkim dlatego że nie mamy dostepu do najnowszego epera który się ukazuje bodarze co miesiąć w odświerzonej wersji.
-
Bardzo dobry program, znalazłam w nim co potrzebowałam
-
Witam Wszystkich i Pozdrawiam :)
Tomek
-
czy po ściągnięciu na twardy jest dostępnych więcej funkcji niż online??
-
Cytat:
Napisał woojtas80
czy po ściągnięciu na twardy jest dostępnych więcej funkcji niż online??
Nie
-
-
eper ed 40 dziala. dzieki
-
zamieszczam jesszcze link do katalogu rapidshare z plikami programu ePer ed40 warto dodac na pierwsza strone tego tematu,
pozdrawiam
-
Chciałbym dostac hasło do wersji eper ed40 - jestem nowiutki.
-
Cytat:
Napisał RoccoHD
Chciałbym dostac hasło do wersji eper ed40 - jestem nowiutki.
Przeczytaj pierwszą stronę wątku, tam hasło jest podane. Wszystko po to żeby nikt tak sobie nie sciągnął bez pozwolenia.
-
Haslo
Witam.
Nie bardzo wiem jak uzyskac to haslo...