To jest może to słynne mycie na dwa wiadra i trzy rękawice?
To jest widok strony w wersji do druku
Mała nieścisłość sie wkradla...
To nie ja chciałem żebyś mi umył samochód, tylko sam to zaproponowałeś, więc nie rozumiem dlaczego ja miałbym przyjeżdżać do Ciebie. Trochę jak obietnica przedwyborcza to wygląda (czyt. obietnica bez pokrycia).
Druga sprawa, to że za 8zł - bo taka była ustalona wcześniej cena - można chyba co najwyżej trelemorele kupić😉
Coś tak czułem, że nic z tego nie będzie...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Qvadrat
Pierwsze lepsze wiadro w Castoramie kosztuje 8.18zł (może są tańsze, nie szukałem aż tak dokładnie), więc choćby skały srały...😜
Ok, cenę mycia już znamy, ja bym teraz chciał jeszcze poznać czas trwania tej operacji za osiem zeta.
Jako że zdaje się to być usługą widmo, czas mycia określa sam wyimaginowany klient. Dowolnie krótko albo dowolnie długo. Do uzyskania efektu albo do wcześniej ustalonej kwoty.
Płacisz, wymagasz 😉.
Nie wiem do czego pijesz teraz , jaki wyimaginowany klient? Sam myje swoje auto za 8 zł, auta rodziny również i nie widze w tym problemu. Przyblizony czas mycia to 30-90 minut, zalezy czy odkurzam wnetrze i czyszcze plastiki. Nie wchodze z Tobą w dalszą dyskusje bo widze po tej rozmowie że cierpisz na wynajdywanie sobie problemów z dupy, co potwierdzileś wymiana filtra powietrza na inny przed wymianą filtra w aso. Chcesz to myj auto nawet za 100 zł jak cie stac. Mi mycie auta sprawia frajde, lubie to robić i robię często, kilka razy w miesiącu ale Ty wiesz że nie da się tego zrobić za tyle co ja podaje.
Sam myję auto za 8-10 złotych na bezdotyku, nie rozumiem o co takie spiny?
Skąd te nerwy?
Jak na kogoś, kto operuje "ciętym dowcipem", trochę brakuje Ci dystansu do samego siebie.
Czas opuścić świat "bahamuto-centryczny" i wejść w świat gdzie ludzie mogą myśleć inaczej i podchodzić do pewnych kwestii z przymrużeniem oka.
Bijesz pianę z byle powodu i o nic.
A co do mycia, to biorąc pod uwagę chemię, której jak mniemam używasz do mycia auta (chyba, że sama woda załatwia sprawę), zwyczajnie nie chce mi się wierzyć, że realny koszt umycia auta, nawet takiego nie poddanego wcześniej żadnym zabiegom, które to ulatwiają, zamknie się w podanej kwocie.
Zaproponowałeś mi, wyimaginowanemu klientowi, mycie auta za 8ziko, później wspominasz coś o flaszce, czyli sam rozumiesz, że realny koszt wzrasta jeżeli mam się czepiać szczegółów. Koszta ukryte jak rozumiem, tzw. gwiazdka*, mały druczek. Swoją drogą nie wiesz nawet jak moje auto wygląda, także wróżysz z fusów.
Pytanie jeszcze, czy mówimy o myciu MYCIU, czy mam się zadowolić tzw. wet look chwilę po umyciu
Wyluzuj trochę, to nie boli.
Widziałem w programie chyba tvn turbo. Ile trwa na myjni sekund mycie za 1 zł. Różnice ogromne od minuty z małym haczykiem do niecałych 50 sek. Zależnie od miejsca. Przeważnie najdłużej za zetke myły myjki oddalone od centrów miast.
:)...ja to chyba mam najlepiej...mycie za darmo,woskowanie i takie tam...dzwonie po tesciowa ze auto trzeba umyc...wsiada do auta oczywiscie do bagaznika no bo gdzie przeciez wszystkie miejsca sa zajete i tak bo nie dowidzi a radoche ma ze sie na lezaco przejedzie nowym samochodem...na miejscu ze swoimi zabawkami zaczyna pucowanie i to w toples (aaa...feeee....brrrr..)...a skacze a sie wygina 80-paro letnia gadzina....no miod malina...i czyste mam autko kiedy chce....aaa do domu z buta idzie ma kawalek dla zdrowia a co...:) rodzinke do mycia zaciagnac...
Pewnie juz Ci zlosci lakier porysowala ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Tymi drutami usztywniajacymi ze stanika.
Hej
Dawno mnie tutaj nie było bo jakoś brak czasu ale powracając do tematu zdecydowałem się ostatecznie na wykonanie powłoki ceramicznej na 3 lata, poniżej wstawiam efekt chociaż oczywiście zdjęcia nie oddają rzeczywistości, na żywo wygląda lepiej, jak dla mnie bomba :)
Załącznik 35152
Załącznik 35153
Załącznik 35154
Danielo91 w trzech tematach wrzuciłeś to samo.
tak wiem ale na 3 związanych z tym tematem
Jaka powloka i cena?
A nazwa powloki? Cena calkiem spoko, fajnie sie woda kropelkuje :) auto szybciej i latwiej sie myje