To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Detaling Tipo -
Cytat:
Napisał
marx30
Ja to jestem inny ale się dziwię wkładaniu takiej kasy w wygląd auta. Jeszcze żeby to faktycznie było coś co się nadzwyczajnie prezentuje ale takie dość przeciętne wozidło? Owszem lubię je, podoba mi się itp. ale to ani motoryzacyjny biały kruk ani nawet nie ma szan zostać jakimś modelem kolekcjonerskim. Wystarczy mi że będzie po prostu czyste, umyte nawet tym przysłowiowym karcherem. Odprysków, kamieni itp i tak to nie powstrzyma.
No chyba że sie nie ma na co kasy wywalić (ale chyba wtedy nie kupuje się Tipo?) i ma dużo czasu na takie zabiegi.
Innymi słowy nie poprawiłoby to mojego "poczucia dobrostanu" i wymaga za dużo zasobów w stosunku do korzyści. Ale każdy ma swoje hobby
A co dzis się nadzwyczajnie prezentuje? Takich aut już prawie nie ma. Era tandety i wszechobecny konsupcjonizm. Jezeli ktoś lubi mieć zadbane auto niech sobie kładzie ceramiki. Ty nie rozumiesz fanatycznego dbania o auto a kto inny nie zrozumie czemu kupiłeś nowego fiata jak za tą cenę mogłeś mieć używana perelke z Niemiec ;) każdy człowiek jest inny i ma różne priorytety ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Przyznaje , musialem pomylic z kims innym bo czytalem ten temat o plynie chlodniczym i tak skojarzylem. Wiem o co ci chodzilo w mojej wypowiedzi .
No to fajnie, pozdrawiam kolego :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
dam9an
każdy człowiek jest inny i ma różne priorytety
Amen
-
To jak już dojdziecie do słusznej konkluzji, że jedni chcą się pobawić w takie rzeczy a inni nie i każdy pozostanie przy swoim zdaniu, to tym, którzy chcieliby nadzwyczajnie zadbać o Tipo vel "taczkę" :) i mieszkają w okolicach Poznania mogę polecić z czystym sumieniem usługi mojego kuzyna - jakby ktoś się chciał na mnie powołać i dostać na namiary i słuszną zniżkę to zapraszam na priv (nie wiem, czy mogę tu reklamować:) ). Ja niestety mieszkam strasznie daleko od niego a sam nie mam do tego smykałki, dlatego moje auto widziało tylko karchera za 5 złotych :)