Weźcie pod uwagę , że to jeszcze samochód z 2016r.
To jest widok strony w wersji do druku
Weźcie pod uwagę , że to jeszcze samochód z 2016r.
Przepraszam, zapomniałam napisać. Tak wyprzedaż rocznika 2016 i też prawda, że samochód zarejestrowany na dealera sprzedawany z 0 przebiegiem. Nam to akurat nie przeszkadzało a nawet ułatwiło sprawę bo zakup załatwiliśmy jednym wyjazdem do Dąbrowy Górniczej (bo w tamtym salonie udalo sie nam znaleźć tą ofertę) 😊 Tablice rejestracyjne byly, oc krotkoterminowe tez wiec mozna bylo w ten sam dzien wracac autkiem do domu. Nas przekonała cena za to wyposażenie i dostępność samochodu od ręki. Dzisiaj tylko wycieczka do wydziału komunikacji żeby dopełnić formalności i będziemy mogli już śmigać na wlasnych blachach 😊
Ja swoje auto kupiłem pod koniec marca. Rok prod 2016, auto testowe z przebiegiem 1300 km. Wersja Lounge bez navi. Katalogowo wychodzilo ponad 84k zl. Nawet hak jest tylko bez wiązki elektrycznej. Nabylem ostatecznie za 67k plus dywaniki i mata bagażnika oraz promocyjnie komplet kol zimowych... Obecnie mam nalatane prawie 8k km i jest pieknie...
Gratuluje dużego upustu. Widzę ze 1.6 diesel. Napisz proszę w dziale "ile spalają nasze autka" ile tak na prawdę spala ten diesel, bo nie chce mi się wierzyć ze 4.4 w cyklu miejskim. ;) bardziej 8.5 w dużym korku. Podziel się swoim spalaniem jeśli możesz w odpowiednim dziale ;). Dzięki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wow to super rabat! Gratuluję! 😊
U mnie wyszło tak - HB 1.4 95km pop + radio z BT + czujniki tył. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...187a9312f8.jpg
Wysłane z mojego XT1635-02 przy użyciu Tapatalka
Miesiąc temu kupiłem sedana z 2016 r zarejestrowany na dealera, bez przebiegu, wersja 1,6 POP z pakietem style, lakierem metalik i pełnowymiarowym kołem zapasowym plus dywaniki (za 1 zł). Cena tej wersji na fakturze 61 450 zł, po upustach zapłaciłem 52 500 zł.
Ja idę zamawiać w przyszłym tygodniu, dofinansowanie dzisiaj załatwiłem. Zobaczymy ile uda mi się jeszcze urwać.
Dwa tygodnie temu - Tipo SW 1.4 120KM z fabrycznym LPG - Lounge + TECH + Style + Komfort + android/CarPlay. 82.200 - 13% rabat - 71.500 - na firmę.
Sent from my iPhone using Tapatalk
:redface: spoczko
No i stało się. Zamówiłem białego Tipo HB 1.4 95KM lounge + PTC + przyciemniane szyby + koło + LPG Tartarini (zbiornik 55l, wlew przy benzynie).
Katalogowo (bez LPG) 64 500. Cena po rabacie na grupę zawodową 56 750 (rabat 7750 - 12%).
Gaz osobno 3700 :D :D :D
Co z tym rabatem na grupę zawodową, jak to się dokumentuje, przedstawiasz umowę o pracę czy jak? Jakie grupy zawodowe otrzymują rabat i w jakiej wysokości?
Dokładnie wszystkich grup nie znam ale na pewno górnicy, hutnicy, służba zdrowia, prawnicy - tyle pamiętam. W Tychach i w Katowicach trzeba pokazać przy składaniu zamówienia zaświadczenie z pracy, że jesteś zatrudniony w "<tutaj firma...>" na stanowisku "<tutaj stanowisko...>" Oni to sobie zabierają albo kserują do dokumentacji. Fiat nie ma chyba, żadnego wzoru na to. Moja mama po prostu poprosiła szefową o wystawienie czegoś takiego.
Ktoś chyba na forum pisał, że przy złożeniu zamówienia nic nie chcieli - dopiero przy odbiorze samochodu jakiś świstek trzeba dać. Co salon to inaczej.
Nauczyciele też - ściągnąłem wzór z internetu i dałem do podstemplowania i podpisania w sekretariacie. W Łodzi przy składaniu zamówienia nie musiałem niczego pokazywać - dealer poprosił mnie tylko, żebym doniósł w międzyczasie.