To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipek by Ridi -
Cytat:
Napisał
NimnuL
Po Linea był tylko Punto dla ludu.
Czy wiesz, że Linea to zubożone Grande Punto, czyli ze zmienionymi reflektorami, doklejoną dupą, zubożoną automatyczną klimą i widoczną klapką poduchy pasażera? Była produkowane w Turcji dwa lata po premierze GP i jest gorszej jakości autem niż pierwowzór.
"Punto dla ludu" to niestety bieda GP/Evo, w porównaniu z pierwszymi rocznikami, gdzie za w pełni wyposażone GP można było mieć aktualnie dwa wypasione Tipo :tongue Cena przy dołożeniu gadżetów i silników przekraczała w 2007r. bez problemu 100 000zł.
Moje GP jest na tyle zajebistym autkiem, że kupiłbym zamiast Viagry, jednak teraz nie ma możliwości wyboru wyposażenia, które mój Kropek posiada i to skreśliło ten model z listy wyboru. Biedę silnikową, która teraz jest, pominę milczeniem.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Czy wiesz, że Linea to zubożone Grande Punto
Akurat nie wiedziałem, wiem jedynie że Tipo zalepia dziurę po Linea, która to była po prostu niedużym sedanem.
Tak czy inaczej Tipo jest powiewem świeżości w motoryzacji.
-
Jak porównać linee z tipkiem to linea jest poprostu mdła i fuj
-
Cytat:
Napisał
mis888
Jak porównać linee z tipkiem to linea jest poprostu mdła i fuj
Czego oczekiwać, jeśli z Grande Punto na siłę zrobili sedana.
-
Linea zawsze dla mnie wyglądała jak Renault Thalia czyli brzydko. Zresztą podobnie wyglądała Siena i Albea.
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
linea jest poprostu mdła i fuj
Konsekwentne wzornictwo po Sienie i Multipli :)
Za to Tipo to jakaś ładny wybryk natury tego producenta :)
-
Cytat:
Napisał
NimnuL
Konsekwentne wzornictwo po Sienie i Multipli :)
Za to Tipo to jakaś ładny wybryk natury tego producenta :)
Akurat Multipla przed liftem to bardzo fajnie wyglądające auto. Po lifcie straciło swój urok.
PS. Zacytowany przez Ciebie tekst o mdłej linei nie jest mojego autorstwa, a kolegi mis888.
-
Skrypt się omsknął, bo cytowałem mis888 :)
Multipla była super użytecznym samochodem, ale urokliwa ... jak prawie każdy mpv. No ale przestrzeń w Multipla powalała, jak w katedrze, niemal echo się niosło jak się rozmawiało :)
-
2 załącznik(i)
Dziś do grona modyfikacji dołączył breloczek i okleina na kluczyk z racji tego że łatwo się rysuje. Nie jest idealnie, ale jak na razie może być, w wolnej chwili i przy sprzyjającej cierpliwości poprawię.
Załącznik 27228
Załącznik 27229
-
zacny tipek gratuluje:) w czarnym mu do twarzy
-
brelok fajny - znalazłem go na portalu znanym.
grawer gratis - gdyby logo było w kolorze oryginalnym wziąłbym go z miejsca i napis
TIPO by tedybear
-
Pomalowanie loga fiata na odpowiedni kolor i to permanentnie to nie jest jakiś wielki problem ;)
-
wiem wiem ale nie było tego na portalu - ale brelok OK
-
Fajny jest jeszcze z materiałową włoską flagą i grawerem dowolnym
-
-
1 załącznik(i)
Okazja na mały jubileusz.
Załącznik 27479
Swoje słowa z pierwszego posta podtrzymuję w 100% :) Wciąż jestem bardzo zadowolony!
-
Gratulacje!
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka