A no! Tak to chyba nie przejdzie :/
To jest widok strony w wersji do druku
auto na placu,no i czekamy na homologację butli
Załącznik 26990
Załącznik 26991
Cześć wszystkim. Trochę tu u was zagoszczę - dwa dni temu zamówiłem swoje Tipo SW w wersji Lounge. Silnik 1.6 E-Torq AT. Kolor brązowy magnetico. Z dodatków wziąłem radio z DAB, koło zapasowe, przyciemniane szyby, czujniki parkowania i kamerę cofania.
Jest to moje pierwsze auto z salonu i nie powiem cieszę się jak dziecko.
Udanej jazdy wszystkim i bezawaryjności.
qwar moje też jest TYM PIERWSZYM salonowym i radość wielka choć po czasie widzi się pewne rzeczy, których nie chce się widzieć - ale o tym już pisałem
ale radość jest :)
Jak działa taka fabryczną instalacją gazowa? Jest to bezobsługowe w tym sensie że samo przełącza się między benzyną i gazem? Zbiornik na benzynie jest standardowej wielkości czy pomniejszony aby było miejsce na gazowy?
Czy ktoś wie czy w wersji z fabrycznym lpg można sprawdzić temperaturę silnika, czy jest jakaś kontrolka etc? W porównaniu do wersji bez lpg w miejscu wskaźnika temperatury silnika jest wskaźnik poziomu LPG.
Czytałeś instrukcję?
Samochodu jeszcze nie mam, informacje biorę właśnie z instrukcji, nie znalazłem nic odnośnie temperatury silnika
To pozostaje niestety przekonać się na żywo, czyli czekać na auto i przejrzeć menu kompa (zapewne w menu gdzie wyświetla informację o temperaturze oleju).
niestety nie, nadal brak papierów
No i w końcu jest rejestracja 31 marca odbiór 1 kwietnia przejechane ponad 200 km i na razie jest super
Załącznik 27409Załącznik 27410Załącznik 27411Załącznik 27412Załącznik 27413
Ekstra kombiak.
Bardzo ładne to twoje autko:smile:
Gratuluję. Mój przyjechał w czwartek do dilera. Widzę z doświadczenia kolegów , że poczekam jakieś 3 tygodnie na homologacje
Tylko Ci kierownicę zamontowali do góry nogami ;-)
Ale to by były jajka jakby ja tak zamontowali
Fajny :)
Już zazdroszczę :) ja zamawiałem na początku stycznia, a dalej nie wiem kiedy odbiór :/ ale cieszę się Twoim szczęściem :D