To jest widok strony w wersji do druku
-
Brylancik13 a dla czego mam sie nie liczyc z gwarancja. Dostalem info od ASO ze jak na przyklad zamontuje sobie hak to gwarancji nie ma na korozje na miejsca w ktorych byl i jak instalacja lutowana to na instalacje z tylu nie bedzie gwarancji.
Dlaczego uwazasz ze nie mam juz co sie liczyc z gwarancja? Zerwalem jakas plombe czy cos? Jak bym mial nie miec gwarancji to tym bardziej bym nie jechal do nich :)
Kjk elm'a juz mam, wiec moze w alfe zainwestuje i spokoj.
Daj jakis namiar na ten program.
-
Jakbym ja był gwarantem to już byś jej nie miał, ingerujesz mechanicznie i elektronicznie w niektore systemy, body comp i inne, samemu montujesz systemy których w aucie nie ma. Montujesz to sam nie za bardzo o tym mając pojecie, metodą chybił-trafił, co innego jak jakis autoryzowany serwis zewnetrzny by to robił mając autoryzacje Fiata.
I nie ważne że może nic nie uszkodzisz, sama ingerencja już jest podstawą do nie uwzględnienia gwarancji.
Kupujesz kierke, jedziesz do ASO oni to montują itd. Tak wydaje mi się możesz rozbudowywać sobie auto. Ale działanie na własną rękę to inna sprawa.
Jakbyś sam sobie przerobił TV, to myslisz ze producent uwzgledniłby ewentualną usterkę?
-
Brylancik13 .....
Poza tym jak stwierdza moja ingerencje skoro wszystko poskladalem spowrotem jak bylo?
Jak by mi cos walnelo i chcieli zabrac mi gwarancje to by to zrobili za samo oswietlenie LED w bagazniku ktore dorobilem, ale niestety mechanik ktory montowal LPG powiedzial ze bardzo fajny patent bo w tipo faktycznie jest slabe osiwetlenie.
Mam to juz poskladane jak bylo i chce podjechac do aso jak gdyby nigdy nic i po prostu zeby mi to zalozyli i aktywowali. Co po zdjeciach stwierdza o jaki pojazd dokladnie chodzi?
Chcialem sie podzielic wiedza z forumowiczami. Wiele osob ma bieda wersje jak ja i chcialoby miec tempomat. Staram sie to im ulatwic zeby mozna bylo to zrobic tanio i dobrze. Zeby inni w razie co nie wyrzucili pieniedzy w bloto. Ja podjalem to ryzyko i ciesze sie ze niektorzy forumowicze to doceniaja. Ty za to starasz sie to utrudnic i zniechecic wszystkich. Jaki masz w tym cel lub korzysci?
"Jak bym ja był gwarantem..."
Gdybys byl to bys mogl cos powiedziec. Masz ambicje na bycie kierownikiem w ASO :)
Chłopaki przycinki personalne załatwiajcie sobie na priv
Nie wiem czemu sie tak burzysz ze juz bys gwarancji nie udzielił. ........
Sprawdzajac twoje posty, cos mi smierdzi ze pracujesz we Fiacie.