I jak kupiony ten czy jednak coś innego?
To jest widok strony w wersji do druku
Dopiero wczoraj dostałem zwrot za mopara. W międzyczasie szukałem czytałem i chce kupić bagażnik i box a że w sklepie boxcar mają raty 0%x10 to chcę kupić ten traxer 6.6 i bagażnik Thule
https://boxcars.pl/bagaznik-dachowy-...tipo.htmlednak bo ma belkę 118cm i sklep go poleca obok tego whispbar a menabo na stanie nie mają. Nie mogę się zdecydować kurczę
Coś link nie działa.
https://boxcars.pl/bagaznik-dachowy-...fiat-tipo.html
BAGAŻNIK DACHOWY THULE 753-961-4077 FIAT TIPO
ja je kupilam, pozniej moge wyslac zdjecia wlasnie za te kwote, nie sa idealne, od 100 km piszcza, niedopasowane idealnie , jedno mocowanie musialam pilniczkiem dopasowac by w dziurki weszlo , kolejne tez sie odchyla , ale blacha nie jest idealnie odgieta, brak w instrukcji, czy mocowania lapy sa dluzsze i krotsze, jakie na przod a co tyl, gumy sa nierowno uciete , w jednej brakuje z 3 cm , niby plasik przykrywa ale, moze jednak powoduje zawirowania
To mnie pocieszylas bo je zamówiłem. Wrzuć jakieś fotki.
To ja chyba wezmę tego menabo. A uchwyty na rowery ktoś może coś konkretnego polecić? Ktoś ma fotkę 4rowerow na Tipo?
Uchwyt na rowery to tylko thule pro ride. Reszta to kompromisy...
Dziś dostałem mój zestaw, dziś założony
https://boxcars.pl/bagaznik-dachowy-...fiat-tipo.html
https://boxcars.pl/box-dachowy-inter...raxer-6-6.html
Nie potwierdzam niedawnego wpisu, że wymagało jakiś piłowań itp. Zestaw pasuje i do auta i do siebie. Polecam też sklep, facet doradził, zawsze odpisał, szybka wysyłka, raty 0
Oto kilka fotek
Załącznik 35757Załącznik 35758
Załącznik 35759
Belka szeroka, jeden rower na wsuwki wejdzie bo thule freeride 532 na obejmy nie pasuje, belka za szeroka. Oba produkty robią wrażenie solidnych.
Ładnie się prezentuje zestaw. Niech służy długo i bezawaryjnie.
Czy ktoś z Was użytkuje Wingbara Thule w Tipo HB?? Czy w stosunku do tańszego np Cruza Airo jest cichszy?? Niestety do najbliższego sklepu z takimi akcesoriami mam koło 150 km i trochę jestem skazany na zakup przez neta. Niestety opinie o obu tych bagażnikach są skrajnie różne. Od zachwytu po totalną krytykę. No i jestem w kropce.
Na SW thule wingbar 753-961-4077 absolutnie nie hałasuje, słychać tylko szum bez gwizdów. Testowałem do 140km/h. Belka jest bardzo szeroka także niektóre obejmy od np bagażników rowerowych będą zbyt małe i pozostaną jedynie wsuwki 20x20. Kit 4077 pasuje bez uwag. Montowane w miejsca wskazane na relingach tymi dziurkami.
wpis dotyczył do oryginalnego mopara tipo kombi , zawiedziona jestem jakością nie tego po oryginale się spodziewałam, wrzucam zdjęciaZałącznik 35856Załącznik 35857Załącznik 35858Załącznik 35859Załącznik 35860Załącznik 35861Załącznik 35862Załącznik 35863Załącznik 35864
Kupiłem belki Mopara i jestem zawiedziony ... od 120 km/h zaczynaja gwizdać :-/ a zamierzam podróżować z nimi drogami szybkiego ruchu z predkosciami 130 - 140 km/h i nie wyobrażam sobie jechac z takim gwizdem kilkaset kilometrów. Mam pytanie do osób które mają belki mopara na SW od jakich prędkosci zaczynają u was gwizdać? Na razie mam same belki bez boxa ... w planach Inter Pack Traxer 6.6 z wycięciami pod belki ... i tu pytanie do osób które już maja doświadczenie z takim zestawem przy jakiej prędkości zaczyna się gwizd z tego zestawu ? czy założenie boxa który ma podcięcia na belki zniweluje gwizdy czy raczej nie ma co liczyć na lepszy komfort akustyczny?
Nie wiem czemu jesteś zdziwiony skoro masz w tym temacie wszystko opisane. Swist z tych belek zaczyna sie u mnie od 70... Wszystkie plusy i minusy masz opisane... Poczytaj.
Ja mam również mopar ale nie narzekam. Swist zaczyna się około 120 ale z boksem. Z samym nie jeżdżę.
Ja kupiłem bagażnik bazowy taurusa - jutro spróbuję zamocować. Mam box tej firmy i jestem bardzo zadowolony. mam nadzieję, że z bagażnikiem będzie podobnie.
No to jak już będzie po wszystkim to opisz jakie wrażenia. A jaka cena? Na allegro widziałem w kwocie około 600 zl
639 bagażnik i kit dopasowujący do Tipo i 40 zł zamki. Ogólnie to jest Yakima z napisem Taurus. Jak zamontuję i pojeżdżę to dam znać jak to się sprawuje.