Nie jest to perfecto ale niech będzieZałącznik 19673
To jest widok strony w wersji do druku
Nie jest to perfecto ale niech będzieZałącznik 19673
Spoko jest :supz:
Mirek popraw to :lol:
Moim zdaniem lusterko z citroena C4 pasuje dużo lepiej, pomimo że jest czarne to powyższy problem z widocznością bebechów tak nie dokucza, postaram się zrobić fotkę w najbliższym czasie ☺
Był bym bardzo wdzięczny za fotkę lusterka z C4, bo ceny lusterek są dużo bardziej przystępne a zamierzam nabyć.
Tez sie przymierzam, ale czarne mi nie pasuje. Spotkal sie ktos z bezowym od C4?
Generalnie to nie musi być dokładnie z C4, pasuje wszystko z mocowaniem jak na poniższym zdjęciu, natomiast te z citroenów są o tyle fajne, że posiadają przycisk, którym fotochrom można ON/OFF:Załącznik 19697Załącznik 19698Załącznik 19699Załącznik 19700
A jak podłączyłeś, bo też się przymierzam do zmiany...
Pisałem na stronie nr 3, u mnie kabelki idą aż do bagażnika.
Ponieważ tu rozmawialiśmy o tym czymś przyklejonym do szyby, nie będę nowego wątku rozpoczynał.
Ponieważ to coś odkleiło mi się od szyby zacząłem wyciągać kabelek i wylazło coś takiego.
Załącznik 19877
Nie było toto nigdzie wpięte. Cholera wie co to było ?
A przy okazji, może ktoś wie od czego ta zaślepka ?
Załącznik 19878
Znalazłem na podłodze pod fotelem pasażera ale nigdzie nie mogę zlokalizować otworu, w który by to pasowało.
Co do pierwszego to nie wiem. A ta zaslepka jest od miejsca gdzie jest na podlodze wybity nr VIN, wlasnie pod nogami pasazera. Popatrz dokladnie, powinna tam byc wykladzina nacieta.
Dzięki. Miejsce na zaślepkę nie pod fotelem ale pod nogami pasażera.
Zaślepka już na miejscu.
Ale jak ona sama się wyrwała ???
Na pierwszym zdjęciu antena radiowa wewnętrzna.
Ze strachu :fufu:
Witam
U siebie zamontowałem lusterko fotochromatyczne z Peugeot 307 które idealnie pasuje nie liczą ze jest koloru czarnego co do wtyczki to pod posufitka znalazłem oryginalną wtyczkę (prawdopodobnie we wszystkich cromach jet już pociągnięta instalacja) od sensora, lusterka i innych wystarczyło tylko poszukać odpowiednich pinów i podłączyć lusterko które samo się rozjaśni po wrzuceniu biegu wstecznego, dal zainteresowanych mogę poszukać jak podłączyć lusterko oraz wrzucę fotki jak to wszytko wygląda
Nie wszystkie Cromy mają pociągniętą instalację bo np. moja nie ma ale dało się zrobić i też działa.
Postaram się w tygodniu wrzucić kilka fotek i jakiś opis
Obiecane zdjęcia
Załącznik 22518
Załącznik 22519
Załącznik 22520
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Załącznik 22521
Załącznik 22522
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Lusterko pochodzi z peugeot 307 ale pasują również z renault, jedynie na co trzeba zwrócić uwagę to na mocowanie luterska które jest inne niż w pozostałych fiatach czy alfach. Co do podłączanie pod podsufitka znalazłem białą kostkę z tego co pamiętam to 6 piniowa skąd wiozłem napięcie oraz sygnał z wstecznego prawdopodobnie jest to oryginalna instalacja pod lusterko fotochromatyczne i sensor deszczu itd.