To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Siena 1.6 16v -
Dzięki za miłe słowa. Zdjęcia oczywiście po obróbce. :)
Co do sprzętu, mam Nikona d90, do tego kilka obiektywów. Jeśli by ktoś chciał, to zapraszam do rozmowy, chętnie doradzę, coś podpowiem, można mnie dorwać na gg(5664952), czy na pw. :)
Co do większych fotek, to otwierając zdjęcie w nowej karcie pokazuje się w większym formacie, a jeśli nie to tutaj podaję link do całego albumu Sieny:
Siena Photos by ongzng | Photobucket
Co do odmy--mam w planie wymienić całą, razem z puszką filtra, bo i to i to jest połamane, tak już było jak go kupiłem. Wydaje mi się, że łapie trochę lewego powietrza.
Co do kabli, nie wiem nawet, sprzedawca zapewniał, że były niedawno wymieniane, więc narazie ich nie ruszałem. :P
Co do wnętrza, porządnie je wymyłem, wypolerowałem i sowicie wyplakowałem. :)
Edit:
Jakiej rozdzielczości do tej tapety potrzebujesz? ;)
-
no i teraz zauważyłem ze masz inst gazową 1gen :) czyli sruba oraz przełącznik lecho wr-02 :) tez tak miałem na początku ;) ale potem przesiadłem sie na blosa po takich psikuśnuch wybuchach :)
fotka układu dolotowego po montażu :)
PolskaJazda ť Wszystkie samochody ť Fiat ť Fiat Siena
-
dobrze to wygląda, a jak sie sprawuje..lepiej ciągnie?
-
no napewno lepiej od miksera :)
-
spoko opcja ;D sam to robiłeś?
-
2 załącznik(i)
Głośniki doszły do mnie w poniedziałek, na razie nie mam czasu, żeby je zamontować. Z innych spraw, to zauważyłem, że nie mam silnika krokowego... kurcze nie wiem dlaczego był wyjęty, postaram się go kupić i zamontować, później prawdopodobnie wskoczy sonda lambda, a na koniec odma, puszka filtra i nowy filtr powietrza--tyle jest planów, jak na tą chwilę, znając życie, jak zacznę coś robić, to też nowe wydatki wpadną. ;)
Załącznik 6870
Załącznik 6871
Do zobaczenia niebawem. :)
-
No to czekamy na efekty montażu.
-
Jestem ciekaw jaki będzie efekt :)
-
Włożyłem je tak na szybko i powiem, że efekt mnie zaskoczył--jak na głośniki za 60zł, lepiej chyba nie mogłem trafić. :) Muszę je w weekend wyjąć i porządnie przymocować, bo na razie trzymają się na jednej śrubce. Dźwięk czysty, basy też nie są złe. Fajnie się zmieściły, troszeczkę zaczepiają o szybę, ale myślę, że jak podłożę kawałek jakiejś gumy/podkładki, to będzie ok. Jak odsunę szybę do końca, to słychać, jak magnes po niej szura. Jak jeszcze do tego dojdzie wyciszenie, to powinno jeszcze ładniej grać--ale to już robota na wakacje.
-
No grały by lepiej gdyby zawieszenie tych głośników nie było takie pogięte...
-
Cytat:
Napisał
Darksaience
No grały by lepiej gdyby zawieszenie tych głośników nie było takie pogięte...
co to się stało???
-
głośniczki fajnie wyglądają, ciekawe jak bedą grały
-
jak nie jest dziurawe to zawieszenie membrany to powinno grać dobrze;-)
-
Dziwne te zawieszenie membrany faktycznie :P
-
coś musiało jej przeszkadzać jak grała sobie wcześniej:P
-
jak nowe głosniki to bym reklamował - bo są pomarszczone i przy wiekszej ilosci basu mogą sie potargac - a co do blosa to sam robiłem - żadna filozofia :P
-
to nie są nowe głośniki;-)
-
-
Powiem Wam, że nie grają źle. :)
Podpiąłem sobie Boschmany--znajomy ma, chyba inne niż te, które się pojawiły w moim wątku, nie zmieściły się--były grube na 70mm, bas był, ale przy większych wartościach pierdziały i strzelały.
Nie miałem z czego wybierać, bo akurat byłem ograniczony przestrzenią montażową, trafiły się takie to takie kupiłem, jestem zadowolony, a o to mi chodziło. ;)
-
no bo prawda taka ze przó powinien grac na srednich i wysokich tonach a tył to srednie i niskie :)