stary przy takiej masie auta nawet 10KM robi rożnice no i moment automatycznie wiekszy :)
To jest widok strony w wersji do druku
stary przy takiej masie auta nawet 10KM robi rożnice no i moment automatycznie wiekszy :)
No naturalnie zgodzę się ale okupione 7 tyś zł , jasne coś za coś ale ja nie będę brnął w taki nakład $$$ też jestem już STARY :D HEHEHHE
Dziś siedząc w oczekiwaniu na żonkę odkryłem w pandolocie FOLLOWY ME dotyczy to świateł mijania, ustawiasz na 30-120sec wysiadajac mrugasz długimi i palą się :) zamykasz furkę idziesz do domu i po ustawionym czasie gasną he he
no to widac juz dali troche wiecej w body kompie ;)
to w nocy możesz sobie oświetlić droge z auta do domu:-D
W GP i w innych nowszych fiatach tak było ;)
no dokładnie w GP to mam ale coż mi po tym jak nie mam domu :P tylko mijesce na parkingu :)
na parkingu strzeżonym są latanie wiec po co mam włączac follow home ;)
Panowie mam pande z 2004 i mam tą funkcje bo była w opcji:D bardzo przydatne. I z tego co wiem od początku była oferowana w opcji
Co do Pandy to super jak dla mnie. Nie ruszałbym nic w niej jeśli to ma być samochód do jazdy na co dzień. A o tym follow to pierwszy raz w fiaciorach słyszę ;P
Ha miały to dawno ale sie tym nie chwalili jak Grupa VAG ;]
kurde muszę pomyśleć nad tym bo zawsze jak idę do bramy to wpadam w dziurę, a po deszczu to już w ogóle masakra
uchol się gra się ma:
Coming & Leaving Home Fiat Bravo - YouTube
;)
a może za piweczko zrobił byś mi coś takiego ?
Super to wygląda byrrt ;D chyba sam się na to skuszę ;P
Za piweczko:) Przepraszam ale to chyba za mało. Sam za to płacilem 100 zl podaj że, co i tak jest mała cena
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
O w moim temacie kwitnie handel :P :cool: