Możliwe że klamki były już wymieniane i ktoś dał do przodu ta bez zamka. A jak kupie teraz z zamkiem i w łożę to będzie działać normalnie?
To jest widok strony w wersji do druku
Możliwe że klamki były już wymieniane i ktoś dał do przodu ta bez zamka. A jak kupie teraz z zamkiem i w łożę to będzie działać normalnie?
tak, tylko musisz dorobić wkładkę pod kluczyk.
Jak kupie taką
KLAMKA PRZÓD + klucze PRAWA Fiat Brava Bravo Marea (2429890303) - motoAllegro
To tylko włożę i będzie dobrze?;)
tak, tylko j abym Ci polecał plastykowe takie jakie były ori w maryśkach po LF. Nie będą pękać i łuszczyć się jak ta guma, w dodatku będziesz mógł malować pod kolor auta. coś takiego Klamka klamki prawa tył Fiat Marea (2398102420) - motoAllegro
BBMy to jeszcze nie te czasy gdzie rezygnowano z zamków w drzwiach ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Wtrącę tylko że u rodziców w Maryśce (2002r) też jest tylko jeden zamek w drzwiach od kierowcy.Dodam że w kluczyku jest fabrycznie wbudowany pilot.
No właśnie ja na forum Marysi widziałem u paru osób że chyba też nie mają zamka, więc dzięki Zielony za upewnienie mnie w tym;)
Kurna to już nawet w BBMach człowiem nie czuje się dobry ;)
Widocznie najmłodsze marysie tak jednak miewały..
Dzięki za wszelką pomoc Panowie.
A teraz pochwale się że dzięki koledze boch i linkowi który dodał w swoim temacie nabyłem do swojej furki olej Valvoline i filterek Filtrona, na dniach wymiana;)
Załącznik 4153
dobry zakup. olej też mam valvoline, tyle że niebieski (durablend diesel) i sobie chwalę.
dobry, dobry ;-) tez do mnie idzie ;D
Dobry a u mnie już nawet pracuje w silniku tylko że dałem filtr MANN-a http://autokacik.pl/images/graemlins/skromny.gif
Widziałem same dobre opinie więc się zdecydowałem, a że jeszcze była promocja to już całkiem super;)
Niedługo wymienię i ciekawe czy odczuje różnice:)
Byrrt wiesz jak to jest, jak człowiek wie że wlał niby coś lepszego niż było to zaczyna wyczuwać różnice choćby jej nie było;)
Dzisiaj Marysia dostała jeszcze nowe dywaniki do środka bo brakowało mi jednego dla kierowcy i nowe wycieraczki na przód płaskie ;)
mhm. ja po wlaniu valvoline odnotowałem cichszą pracę w zakresie 2500-3000rpm. :p
Ja po każdej wymianie oleju mam wrażenie że chodzi ciszej ;) a zawsze leję ten sam olej :)
W poniedziałek dam znac jak to będzie, bo planuję wymianę na ten dzień;)
A więc tak, olej został już dawno wymieniony i chwilę po tym zabiegu Fiacik pojechał ze mną na wakacje i wrócił przedwczoraj robiąc w sumie troszkę ponad 1300km:D
Nie sprawiał żadnych problemów i nawet wykonałem mu kilka fotek:)
Załącznik 4352Załącznik 4353Załącznik 4354
Nie to że coś ale ten jezus to tam trochę szpeci te zdjęcie ;)