Mi tak samo :P także można już się zajac grupami :P
To jest widok strony w wersji do druku
Mi tak samo :P także można już się zajac grupami :P
Troszke zaczelo mi strone przycinac tak okolo 2 cm na dole :?
Zrób screen i dołącz.
Zielony, czy to co podałem działa u Ciebie?
Sprawa nie aktualna, przeglądarka Google Chrome mi robi jaja, chyba ją wywale, tylko zobacze jaka inna by to zastapic :D
Krzychy, polecam Fire foxa
Podziękował ;) Właśnie na nim pracuje :D
Na wzór zmian wprowadzonych dla Zielonego, przerobiłem jeszcze jedną rzecz. Teraz gdziekolwiek na forum "napotka" się nieprzeczytany post, po kliknięciu w temat nastąpi przekierowanie do najnowszego ostatniego postu.
U mnie działa poprawnie ;)
Miszko teraz działa jak należy,czyli wchodzę na forum,klikam jakiś temat i widzę pierwszy nieprzeczytany post.Dziękuję bardzo :prayer:
A jeszcze powiedz mi co zrobić żeby wyłączyć całkiem subskrypcje?
Wejdź do swojego profilu, po lewej stronie wybierz "Lista subskrypcji". Tam masz opcje dodatkowe do zarządzania tym.
wejdź w ustawienia profilu i nie będziesz otrzymywał wiadomości.
Wchodzisz w ustawienia później w zakładce Moje Konto - zaawansowane ustawienia, tam odhacz zmień i po problemie.
http://fiatklubpolska.pl/profile.php?do=editoptions
Zielony, a usunąłeś na 100% subskrypcje? Na 100% po ich usunięciu wypisujesz się z powiadomień, sprawdź to!
Wyłączyłem powiadamianie zgodnie z sugestią Lukq-a i nie powinno teraz nic przychodzić.Kurcze ten vBulletin jest nie źle zamatany hehehe
Miszko powiedz mi ile w takim razie można dodać zdjęć w jednym poście?
Brak limitu. Sprawdzę jeszcze ustawienia, dla pewności ;)
asdadasdasdasdasd
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
adsasdadasdasd
---------- Post dodany o 14:53 ---------- Poprzedni post dodany był o 14:51 ----------
sdfasdfsdfsfsfd
Mam problem z szybkością tego forum.Chodzi na prawdę fatalnie i nawet nie raz wyskakuje okienko że nie można coś tam i "spróbuj ponownie".Cała reszta śmiga jak ta lala oprócz właśnie FKP.
Zielony może to chwilowe miałeś, bo mi tez przez pewien czas zamulało FKP, teraz jest już dobrze ;)
Chmm aż dziwne. Był okres, kiedy mogło "zmulać" bo robiłem dużo obliczeń w bazie, ale teraz powinno chodzić ok. Podjąłem wszystkie zabiegi optymalizacyjne.
Testowałem na przeróżnych łączach od bardzo szybkich (100Mbit) do wolnych (1Mbit) i nie narzekałem na szybkość.
Czy możesz opisać więcej. Czy to zawsze się u Ciebie dzieje? Z jakiego łącza korzystasz? Może uda mi się coś wskórać.
u mnie też chodzi zauważalnie wolniej niż na poprzednim skrypcie. z tym iż u mnie ma prawo - mam łącze 256kb/s