To jest widok strony w wersji do druku
-
panowie, czy coś takiego - motocentrum.pl/wahacz-zawieszenia-kola,fiat,bravo-182,1-6-16v-182-ah-90km,35-1459-5155-100571-0-144-2160507504,pr wahacz poprzeczny Meyle, będzie ok do Bravy 1.6 16V? wytrzyma to trochę? pytam bo mam możliwość kupna w atrakcyjnej cenie. zakładał to ktoś?
-
To jest chyba jakaś firma made in china. Jeśli pokonujesz duże dystanse roczne to się zastanów, jeśli nie to możesz wsadzić.
Choć i tak proponuje jakieś z bardziej znanych.
-
Tym bardziej, że cena na tej stronie wcale atrakcyjną nie jest.. heh
Kup delphi albo trw.. bez przesady z oszczędnością..
-
Panowie jak rozróżnić wahacz delphi oryginalny od podróbki? Chcę kupić na allegro więc są jakieś różnice?
-
Ori ma nadruk delphi taki tłoczony
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
-
Heh najlepiej to kupić od spr. sprzedawcy..
-
-
Witam kolego nike166 i jak otrzymałeś wahacze? Właśnie przymierzam się do zakupu bo moje na wykończeniu już są. Więc może dasz opinie na temat otrzymanego towaru czy to oryginały czy podróby.
Cytat:
Napisał
nike166
-
Tak już założony, jest to oryginał z nabitą marką u podstawy sworznia w oryginalnej zaplombowanej foli delphi. Śmiało możesz brać, bardzo szybka wysyłka i dostawa.
-
Jeśli chodzi o sprzedawcę, to z czystym sumieniem mogę polecić. Sam u niego kupowałem kieedyś części do malucha, w zeszłym roku wahacz prawy, filtry i niedługo mnie czeka wymiana wahacza lewego, więc pewnie kupię u nich. Zawsze było szybko, miło i uczciwie ;)
Tu jest link bezpośrednio do sklepu, pomijając Allegro, nawet jakieś rabaty są dla "nowych" z tego co się orientuję. Katalog - Hurtownia motoryzacyjna
-
Witam, również ostatnio wymieniałem całe zawieszenie z przodu. Kupiłem części FAST'a ( wahacze w zgrzanych workach z naklejkami "Fast oryginal", pozostałe elementy popakowane w kartonach pozaklejanych hologramami), z allegro, jeśli dobrze pamiętam komplet kosztował ok. 250 zł. Na razie 2 tys. przejechane i stuków nie słychać :)
-
Panowie pisząc o firmie Teknorot warto wiedzieć, że ta firma produkuje całość zawieszenia dla Delphi i parę lat temu podpisała umowę "joint venture" z Delphi. Zatem całość zawieszenia Delphi produkuje wyłącznie Teknorot. Warto przeczytać ten wywiad:
Interview: Delphi Lucia Veiga Moretti Pozdrowienia!
-
Świetnie mi się jeździ odkąd wstawiłem wahacze MS (strona firmy: master-sport.de), zdecydowanie pewniej czuję się za kółkiem nawet w gorszą pogodę.