To jest widok strony w wersji do druku
-
A takie techniczne pytanko,czy znajdę tu lub ktoś ma może schemat elektryczny siena lub pochodne.Tak abym mógł sprawdzić gdzie np.wpiąć sie pokrętłem ściemniania zegarów,z kąd wychodzą przewody zasilania zegarka,z kąd np.idą przewody do lampki,centralnego itp.Najlepiej z wersji EL i HL,bo sam sobie bym kabelki po prześwietlał,po dokładał co chce itp.No choć by włącznik do halogenów i je same.Czy mamy tu gdzieś taki kompletny schemat elektryczny?Może jakiś link do strony z tym?
-
30 załącznik(i)
-
Czy jak założe zegary z HL do EL to kontrolki typu otwarte drzwi itp bedą działać czy trzeba pociągnąć jakiś dodatkowy kabel?
-
Kontrolka od otwartych drzwi nie będzie działać trzeba będzie ją podłączyć dodatkowo.
-
jak można podłączyć tą kontrolkę podpiąć się kablem pod żarówkę oświetlenia kabiny ?? ;) czy jest gdzieś jakaś kostka czy coś w tym stylu ;) aaaa i jakie są żarówki białe można wstawić ledy ??
-
siema :) musze napisac 1 post aby sciagnac manual pozdrawiam :)
-
Czy ma ktoś manual zapisany na dysku, albo gdzieś może jest dostępny w pobieralni? Link z pierwszego postu nie działa, otwiera tylko stronę autocentrum.
-
Cytat:
Napisał
abraham2ooo
Czy ma ktoś manual zapisany na dysku, albo gdzieś może jest dostępny w pobieralni? Link z pierwszego postu nie działa, otwiera tylko stronę autocentrum.
Ale to naprawdę nie jest trudna operacja. Największą trudnością może sie okazać tylko przeciągnięcie kabelka do przekaźnika podwójnego.
-
Domyślam się po przeczytaniu tematu, że wtyczki pasują bez problemu, ale jest właśnie mowa o kabelku, tylko skąd i dokąd go pociągnąć? Wpisując w googlach "wymiana licznika siena" dostaję ten temat, albo właśnie autocentrum. Czy porady w autocentrum przepadły wszystkie? Widzę, że na forum jest kilka odnośników prowadzących właśnie tam.
-
Nikt nic...? Ktoś musiał to robić.
-
Generalnie większość to robiłą np ja. Poszukam w swoich materiałach do której wtyczki się to wpinało.
-
Witam. Tak się składa, że sam miałem zamiar wymieniać zegary ale jakoś zawsze brakuje czasu. W związku z tym posiadam instrukcję do tego zadania. Jeżeli kolega chce, to można się kontaktować przez gg podane w moim profilu.
-
Witam, czy posiada ktos schemat podlaczenia ?
-
Spr dział download
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Krzysztof
Manual opisuje w jaki sposób można podmienić zegary w wersji EL na zegary z wersji HL z obrotomierzem.
Dodatkowo manual zawiera opis demontażu deski rozdzielczej (zegarów), przydatny np. przy wymianie żaróweczek.
> > > Kliknij tutaj aby zobaczyć manual < < <
Źródło: autocentrum.pl
Dzień dobry,
Poszukuję własnie tego manuala w związku z potrzebą wymiany żarówek, ale jak było już wspominane w kilku postach jest problem z dotarciem do tego materiału.