To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Darodna
Takie pytanie czy kompem serwisowym jestem w stanie to zrobic ? Jest taka opcja ze na weekend moge miec kompa z fiata
Kompem serwisowym tego nie da rady zrobić ot tak sobie. Problem jest taki, że Witech2 pobiera konfigurację z serwerów FIAT-a, nie pozwala na zmianę konfiguracji Proxy auta - osobiście miałem okazję ten soft zobaczyć. Jeżeli by ktoś przestawił ustawienia w FCA, czyli wprowadził zmianę po VIN na ich serwerze, to wtedy softem serwisowym da radę wrzucić.
-
Wszystko pod gorke... ja chyba z roba musze dobrze pogadac i moze u cie sie to ogarnac..
-
3 załącznik(i)
Jak już jesteśmy przy "ledowym tuningu" to aliexpress i 55 zł ;) dodam że działa bez grzebania w kompie :lol:
Załącznik 37357
Załącznik 37358
Załącznik 37359
Jakoś tworzywa lepsza niż oryginalny
-
Krowka... podpowiedz co tu zrobic z tymi lampami.. moze trzeba kupic jakis sterownik z nowszego modelu
-
Cytat:
Napisał
Darodna
Krowka... podpowiedz co tu zrobic z tymi lampami.. moze trzeba kupic jakis sterownik z nowszego modelu
Ja Tobie powiem ze bym spróbował tym sposobem co wspominałeś podłączyć plusa od lampy z klapy bagażnika. Ledy mała prądu ciągną wiec i to pójdzie. Znajdź wiązkę i się wepnij. Bo kupić przejściówki plus oprogramowanie itp to od 350 zł w górę a Ty masz jeszcze ten modol co trzeba obejść to jeszcze z xxx zł i nie wiadomo czy to pomoże. Ciężko znaleźć tez warsztat który by to zrobił.
-
Szukalem troche i znalazlem na Wloskim forum chlopaki robia
Stop wlasnie jest podciagniety z klapy.. reszty troche nie rozumie bo tlumacz zle tlumaczy
podesle linka moze jakos do tego dojdziemy
https://500x.forumfree.it/m/?t=76412559
-
Cytat:
Napisał
Darodna
Szukalem troche i znalazlem na Wloskim forum chlopaki robia
Stop wlasnie jest podciagniety z klapy.. reszty troche nie rozumie bo tlumacz zle tlumaczy
podesle linka moze jakos do tego dojdziemy
https://500x.forumfree.it/m/?t=76412559
Opisują że zółto zielony co wychodzi z lewej lampy od strony kierowcy idzie do klapy.Jest to jak by wychodzący stop.
Który odłączyłeś przewód w lampach że stop się nie świecił ?
-
Cytat:
Napisał
rafalik1
Opisują że zółto zielony co wychodzi z lewej lampy od strony kierowcy idzie do klapy.Jest to jak by wychodzący stop.
Który odłączyłeś przewód w lampach że stop się nie świecił ?
Z tego co pamietam to 3 pin
-
Sprawdź w lewej lampie ten przewod co pisali na stronie włoskiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Nie dam rady sprawdzic bo auto mam w Polsce a ja we Francji.. brat ma mi to ogarnac tylko jak bedzie mial wolne
-
Cytat:
Napisał
Darodna
Z tego co pamietam to 3 pin
Jednocześnie zapewne wyskoczył błąd świateł pozycyjnych i STOP tył, bo na tym pinie idzie również pozycja :)
-
Cytat:
Napisał
Darodna
zmienialem swiatla dzienne przod z zarowek na ledy i dzialaja bez problemu nic nie trzeba robic zakladam i wszystko dziala..kierunki dzienne i sciemnianie jak wlanczaja sie swiatla drogowe komputer nie pokazuje zadnego bledu..
.
Kolego jakie ledy zamontowałeś zamiast dziennych? Możesz wkleić link?
-
Kolega wymienił całe lampy płacąc około 200 euro za sztukę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
[QUOTE=stilo_kielce;383109]Kolego jakie ledy zamontowałeś zamiast dziennych? Możesz wkleić link?[/QUOT
Siemasz zalozylem orginalne swiatla kupione we fiacie placilem po 180e normalnie ponad 200e sztuka.. udalo mi sie kupic bo mam kolege ktory pracuje we fiacie
-
Podaj link do tych lampek 500x w drzwiach. Na Ali? Druga sprawa, czy lampy przednie dzienne LED po lifcie pasują bez przeróbek do starszego modelu, bo myślę nad wstawieniem?mam teraz ledowe żarówki ale to nie to samo.