Czy moglby ktoś powiedzieć/pokazać jak jest mocowana ta podłoga oraz jak wyglądają śruby mocują ce?
To jest widok strony w wersji do druku
Czy moglby ktoś powiedzieć/pokazać jak jest mocowana ta podłoga oraz jak wyglądają śruby mocują ce?
Śruby mocujące kupisz w ASO za 3 zł sztuka
Przy okazji sprzątania bagażnika porobiłem foty o które pytałeś
Śruba fi 6 z gwintem metrycznym z łbem na imbus. Nie wiem czy to przetoczenie na początku ma jakieś znaczenie...
Plus Zdjęcie poglądowe mocowania
A u mnie te sprężynki na skraju obydwie latają luźno ciągle się "odczepiają" i jakoś próbowałem je zaczepić i doopa... Ktoś to przerabiał? W zasadzie zastanawiam się nad sensem ich bycia...
Jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym się z wszystkimi forumowiczami przywitać. Czytam forum odkąd zakupiłem Krowę, istna skarbnica wiedzy :).
Tyle tytułem wstępu. Teraz chciałbym przejść do meritum sprawy, czyli zapytania o numer katalogowy tych śrub. Właściwie to o rozwianie moich wątpliwości. W eperze znalazłem śrubę o numerze 11568127, jednak ni w ząb nie przypomina ona tych ze zdjęć @soltman Podłogę już mam, natomiast otrzymałem ją bez śrub. Zastanawiam się czy dobierać z marketu budowlanego, czy zamawiać te o w/w numerze.
EDIT:
Numer śrub prawidłowy, pasują. Niecałe 5PLN sztuka.
Czy jakbym chciał dołożyć sobie podłogę to muszę gdzieś tam coś wiercić czy w każdym aucie już te dziury na strony może są