To jest widok strony w wersji do druku
-
No to z tym sie zgodze bo na 18 225/45 w zakrety wchodzilem ciasno a na 15 195/65 nawet polowy tego balem sie osiagnac bo byl mocny odchyl i czulem dyskomfort. Natomiast z hamowaniem jestem peeien ze lepiej bylo na 15 niz 18. Zaraz po przekladaniu zima lato lato zima bylo to mega odczuwalne...
-
1 załącznik(i)
Załącznik 34554
... :) zima...195/65/15...stalowki 15'' z kolpakami... ot takie tego tam tego... nie narzekam na jakies zle prowadzenie...bolid Kubicy to nie jest... :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
...w watku co dzis zrobilem mozna powiekszyc te foto.....
https://fiatklubpolska.pl/tipo-531/c...-tipo-34846/24
-
2 załącznik(i)
Siemano ludzie. Ja kupiłem Tipo na Alu 16 cali ale zostały mi zimówki 15" z poprzedniego samochodu i żeby nie kombinować ze zmianą śrub do stalówek na zimę, kupiłem 15" Alu z Alfy 147 i jest gitara. ET jest nieco inne niż w Tipo ale dzięki temu felgi lekko schowały się w nadkolach ( w stosunku do 16"). Otwór centrujący i rozstaw śrub jest jak we Fiacie, więc wszystko gra. Mogę polecić ten model felgi.
Załącznik 35171Załącznik 35172
Na zdjęciu z tyłu lato 16" a przód 15" Alfa.
-
Fajne zdjęcie.Widać dobrze,że to auto na 15-tkach to nieporozumienie.
-
1 załącznik(i)
-
Cytat:
Napisał
Robs
Fajne zdjęcie.Widać dobrze,że to auto na 15-tkach to nieporozumienie.
Mam takie samo zdanie. Tylko że o osiemnastkach.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 35694
Witam, wrzucam zdjęcie z innej perspektywy.
pozdrawiam
-
ŻENADA ;) ale gdyby dac 17 na tyl a 15 na przod to prawie dragster haha
-
w poście numer 30 na końcu drugiej strony jest założone jak w dragsterze:)
-
Super tylko w Tipo mamy 5 śrub :)
-
Witam. Panowie czy felga z alfy 6.5 15 H2 5x98 zmieści mi się do tipka? Ta z olxhttps://www.olx.pl/d/oferta/felgi-aluminiowe-15-5x98-fiat-tipo-alfa-CID5-IDSaCHE.html
Mam stalówki 6Jx15 H2 5x98 i niby w programie pokazuje że będzie wysunięta 4 mm na zewnątrz i 9 mm bliżej elementów zawieszenia. Gdyby to
-
1 załącznik(i)
A ja z kolei mam pytanie z innej beczki.
Czy ktoś z Was przerabiał temat tego wzoru alufelg w Tipo.
Bardzo podoba mi się ten wzór.
Załącznik 43987
Rozmiar 5X98 6J ET39, więc wszystko zgodnie ze specyfikacją. Ale spotkałem się z opiniami, że podobno seryjne śruby od kół stalowych nie pasują, a same felgi są podobno zbyt ciasne przy zaciskach hamulcowych. Prawda to? :confused: