umówmy się, uszczelka pod maską to żaden brak, nie jest przewidziana na nasz rynek i tyle... Kto miał kaprys to uzupełnił i tyle... albo nawet lepiej się czuje z tym :-)
To jest widok strony w wersji do druku
umówmy się, uszczelka pod maską to żaden brak, nie jest przewidziana na nasz rynek i tyle... Kto miał kaprys to uzupełnił i tyle... albo nawet lepiej się czuje z tym :-)
HB Easy 2018 (sorki mihauu za papugowanie po Tobie)
- brak uszczelki maski silnika,
- brak plastiku nad chłodnicą,
- brakowało osłony pod schowkiem,
- brak oświetlenia i sznureczka w schowku,
- brak podświetlenia gniazda zapalniczki
+ jest - jeszcze - dziwna mała lampka przy schowku przed lewarkiem zmiany biegów.
A jak w wakacje 2017 oglądałem Tipo w salonie, to wszystko było.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A to ciekawe czemu wcześniej była montowana, a później stało się tak jak napisałeś?
Już niedługo będę w DE to podjadę do jakiegoś salonu Fiata i zobaczę co tam w trawie piszczy, znaczy się jak tam wygląda sprawa tych naszych "braków".
A kiedy i w jakie wersji była montowana? Bo ma oznaczenie na rynki o dużym zapyleniu.
DM70 pisze pewnie o uszczelce maski , bo kiedyś oglądał mój samochodów. U mnie ewidentnie ktoś na taśmie produkcyjnej się pierdo...ł i zamontował uszczelkę maski , której być nie powinno. Szkoda , że nie było wtedy jeszcze ksenonów , może też by się pomylili :wink:.
Fiat nigdy nie mial standardow jezeli chodzi o wyposazenia. Od lat 80tych im to zostalo.
Nie jest tak. Przynajmniej u mnie występują obie rzeczy naraz.
Wstawi ktos zdjecie tej lampki ?
Tak to wygląda.
Hehe nie mam tego :food:
Jeszcze trochę i się okaże, że przy sprzedaży samochodu będą miały największe wzięcie modele z początków produkcji bo im później tym większa "bieda"
Akurat u mnie jest.
Tez mam razem z podswietleniem zapaln8czki w sw pop
Jak wsiadziecie np. do smaxa to lampki sa wszedzie na drzwiach zeby klamke znalezc pod nogami w ciul na kokpicie itp. Wiec mozna powiedzic ze wtipo nie ma prawie nic. To ze one sa tam niepotrzebne i tylko rozpraszaja to inna sprawa. Ladnie wyglada. Calkiem jak kolorowe paciorki ktore dawali konkwistadorzy tubylcom :-). Mi osobiscie przydalaby sie lampka w drzwiach na dole choc w tipo zastosowano taki patent ze glebe kolo drzwi oswietlaja lampki oswietlenia wnetrza.
Zawsze mozna zalozyc taki wynalazek
LED Projector Ghost Shadow Light Car Door LED Logo Light for Mercedes Peugeot Renault Mazda Fiat Seat kia vw bmw skoda opel audi-in Decorative Lamp from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Nawet logo FIAT jest :wink: