To jest widok strony w wersji do druku
-
Wyniki testu konsumenckiego mat do bagażnika:
1 jak kupiłem rezaw to wygrałeś na loterii
2 jak kupiłeś coś innego to przegrałeś życie ale zachowaj sobie chujową matę - nie wydawaj drugi raz na rezaw bo już masz matę, jako plus możesz poczuć się prawdziwym Polakiem bo masz powod do narzekania...
I tym akcentem... podlewamy ogień oliwa :-D
-
Nie no, to że jestem gorszego sortu to już wiem od dawna i całkiem mi z tym dobrze :cool:
A mata w bagażniku jest wisienką na torcie kiczu, ale wiecie co, gdyby nie ten temat, to nawet bym nie zwrócił uwagi na to uwagi.
Mata, jak każda szmata, czy to będzie gumowa, czy "plastykowa" to i tak będzie "ciulowa", bo nie dogodzisz każdemu.
Dla mnie ma spełniać jeden podstawowy warunek - utrzymanie czystości, a to nawet dywanik z Lidla za 10 zł potrafi.
I tym optymistycznym akcentem życzę Państwu dobrej nocy :lol:
-
Cytat:
Napisał
Killer King
utrzymanie czystości, a to nawet dywanik z Lidla za 10 zł potrafi.
:-) true.
-
Cytat:
Napisał
kempa_87
Załącznik 39850Załącznik 39851
Aby rozłożyć tylną kanapę w Tipo SW należy ją najpierw podnieść z przodu (wyciągnąć z dwóch zatrzasków). Następnie w komorze bagażnika są dwa haki, z których należy ściągnąć siedzisko, popychając kanapę w stronę bagażnika. Długość bagażnika powiększa się do ok 165 cm.
przez przypadek trafilem na filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=R7V5_eOLXs8
wprawdzie to sedan ale te zatrzaski pewnie są identyczne
faktycznie!
-
Zapytam żeby się upewnić.
W HB tylna kanapa nie jest rozkładana ,jedynie można położyć oparcie ?
-
Chyba w nowszych rocznikach rozkładana kanapa jest za dopłata albo za darmo nawet ale trzeba przy zamawianiu zaznaczyć te opcje...
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
W sumie troche wiocha, w alfie tam był zawias i siedzisko szło postawić do pionu.No ale kosztem znów miejsca z przodu
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Wyniki testu konsumenckiego mat do bagażnika:
1 jak kupiłem rezaw to wygrałeś na loterii
2 jak kupiłeś coś innego to przegrałeś życie ale zachowaj sobie chujową matę - nie wydawaj drugi raz na rezaw bo już masz matę, jako plus możesz poczuć się prawdziwym Polakiem bo masz powod do narzekania...
I tym akcentem... podlewamy ogień oliwa :-D
Qwa. Przegrałem, życie�� i to od 2017r. I nawet o tym nie wiedziałem�� dziękuję Kolegom, że mnie uświadomili.�� Kiedy czasami czytam niektóre wpisy rycerzy walczących o gumę lub plastyk to jednak stwierdzam, że żyję wśród szczęśliwych ludzi, jak tylko takie dylematy mają.��
-
mam wrażenie że niektórzy nie pojmują istoty i charakteru czegoś takiego jak FORUM DYSKUSYJNE.
Otóz twór taki służy - w dużym skrócie - wymianie doswiadczeń, opinii i porad.
I to sie właśnie zadziało.
- kolega Killer stwierdzil że ma plastikową i mu się slizga
- zasugerowaliśmy wymianę na gumową
- inni koledzy potwierdzili ze mają pozytywne doswiadczenia
- kolega Killer stwierdza ze chuj, bedzie z tym życ
- koniec historii
a co niektórzy się burzą ze ktos sie osmielił podyskutować na wyzszoscią jednej czy drugiej.
Ogarnijta się, misie malowane.
-
Rozumiem dyskusję i wymianę poglądów. Bawi mnie natomiast udawadnianie na siłę, że to moje jest mojsze niż twoje :lol:
-
1 załącznik(i)
Kurła to nawet nie można się z siebie ponabijać, co by nie piać z zachwytu, jak każdy Janusz z ukochanego Passata w 1.9 TDI ;-)
No mam ciulowatą mate, której ciulowośc odkryłem dzięki forum Fiat Klub Polska :cool:
I tak jak podsumowano Misia w filmie Barei i ja zacytuję: "Wiecie co robi ta mata? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest mata na skale naszych możliwości, która się zużyje za jakiś czas od użytkowania, i co się wtedy zrobi?
- Protokół zniszczenia."
A na domiar kiczu dołożyłem do ciulowej maty ciulową siatkę, co by nie było jej samotnie w bagażniku.
No tera to już stare małżeństwo :tongue
Załącznik 40059
-
Cytat:
Napisał
Killer King
A na domiar kiczu dołożyłem do ciulowej maty ciulową siatkę, co by nie było jej samotnie w bagażniku.
Załącznik 40059
akurat taką siatkę dziś zamówiłem :)
bedzie ciulata siatka w zestawie z rewelacyjną matą.
Talk trzeba żyć ! :lol:
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
akurat taką siatkę dziś zamówiłem :)
W "B1" była za 26 "Polszych Złociszy" i już z daleka trąciła tandetą, wiec do maty pasuje jak ulał :lol:
-
Cytat:
Napisał
Killer King
W "B1" była za 26 "Polszych Złociszy" i już z daleka trąciła tandetą, wiec do maty pasuje jak ulał :lol:
może do twojej :)
-
Moim zdaniem pasuje bardzo fajnie, bardzo przydaje się taka siatka. Mnie osobiście denerwuje jak coś lata w bagażniku.